2. el RX 6700 XT XFX vs Aorus vs Sapphire Pulse

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 4 tane seçenek var. Hepsi 2. el. Aorus kaliteli marka. XFX'te kaliteli marka. Ve fiyatları aynı. Sapphire olanın fiyatı 8.500. diğerleri 6.500. ayrıca 2. XFX olan merc Black ve o 6.000 TL. Onun linki de burada. Aorus'ta Param Güvende var fakat XFX'te sormam gerekiyor. Bir konuda görmüştüm Sapphire'in garantisine hiç önem vermiyorlarmış. Sapphire'de de Param Güvende var. Sapphire'de FurMark testi var. Fakat telefon ile uzaktan çektiği için okunmuyor ve FurMark testini kısa kesmiş. Ben göremedim sıcaklıkları siz buradan bakarsınız. XFX'te ise oyun oynarkenki sıcaklığı vermiş. XFX satıcısı "boşta 39-40 derece, oyunda iken 50-68 aralarındadır." yazmış. Aorus satıcısı herhangi bir bilgilendirme yazmamış. Türkiye garantili. Arkasındaki model kısmını vermiş satıcı. Ona da buradan bakarsınız. Merak edenler için de XFX olan burada. Merc Black olan FurMark testlerini vermiş. Hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 4 tane seçenek var. Hepsi 2. el. Aorus kaliteli marka. XFX'te kaliteli marka. Ve fiyatları aynı. Sapphire olanın fiyatı 8.500. diğerleri 6.500. ayrıca 2. XFX olan merc Black ve o 6.000 TL. Onun linki de burada. Aorus'ta Param Güvende var fakat XFX'te sormam gerekiyor. Bir konuda görmüştüm Sapphire'in garantisine hiç önem vermiyorlarmış. Sapphire'de de Param Güvende var. Sapphire'de FurMark testi var. Fakat telefon ile uzaktan çektiği için okunmuyor ve FurMark testini kısa kesmiş. Ben göremedim sıcaklıkları siz buradan bakarsınız. XFX'te ise oyun oynarkenki sıcaklığı vermiş. XFX satıcısı "boşta 39-40 derece, oyunda iken 50-68 aralarındadır." yazmış. Aorus satıcısı herhangi bir bilgilendirme yazmamış. Türkiye garantili. Arkasındaki model kısmını vermiş satıcı. Ona da buradan bakarsınız. Merak edenler için de XFX olan burada. merc Black olan FurMark testlerini vermiş. Hangisini almak daha mantıklı?

RX 6800 bulabilirseniz daha iyi olr.

8.500 TL'nin altına 6800 XT satılıyor hiçbiri alınmaz.

Atar mısınız hocam?

Hocam kullanacağım işlemci Ryzen 5 5600. Darboğaz yapar diyorlar 1080P'de. Emin misiniz?

Düz 6800 alın o zaman XT ile darboğaz yapar. Sahibindene RX 6800 yazıp son bir ay içerisindeki ilanlara filtreleyip sıralamayı en düşükten yükseye yapıp bakabilirsiniz PC de olmadığım için bakamıyorum tam.

Düz 6800 alın o zaman XT ile darboğaz yapar. Sahibindene RX 6800 yazıp son bir ay içerisindeki ilanlara filtreleyip sıralamayı en düşükten yükseye yapıp bakabilirsiniz PC de olmadığım için bakamıyorum tam.
Hocam doğru düzgün RX 6800 (non xt) yokki? Bir tane adam var bir tane ürüne 600 tane ilan açmış. Onun dışında başka RX 6800 yok.

Hocam siz onu bunu boşverin de bu 4'ün arasından hangisini seçerdiniz ve neden?

Son düzenleme:
Sapphire'ı eleyin direkt, hem daha pahalı hem de en çok ısınan model. Aralarından en iyisi AORUS Elite. Satıcıdan bilgi istemenizi tavsiye ederim.

Sapphire'ı eleyin direkt, hem daha pahalı hem de en çok ısınan model. Aralarından en iyisi AORUS Elite. Satıcıdan bilgi istemenizi tavsiye ederim.
Hocam XFX'in fanları daha büyük diyorlar ısı sorunu yok diyorlar. AORUS'ta da fanlar XFX kadar büyük mü?

Sarı siteden değilde, facebook gruplarından bakarsan 5.5k-6kya rx 6700 xt 12 gb bulursun.
Hocam facebook gruplarına pek güvenemiyorum ya. Seçeneklerde de 6k'ya var zaten RX 6700 XT.

Hocam ayrıca ben sistem topluyorum da. SSD ve PSU eksik. Onları bi tamamlayabilir miyiz? Ekran kartı olmadan diğer bileşenler burada.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı