2. el S21 FE 5G alınır mı?

Takvaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, sarı sitede tertemiz S21 FE buldum. (8 GB 128 GB beyaz ayrıca en sevdiğim renk) satan arkadaş ayrıca Samsung'un orijinal 25W adaptörunüde almış, ürünü 2023 şubatta Vatan Bilgisayar'dan almış.

Sizce 13.000 TL'ye alınır mı? Yani değer mi, şarjı ne kadar gider, performansı, ekranı sesi, memnun eder mi?

Merhaba öncelikle, sarı sitede tertemiz S21 FE buldum. (8 GB 128 GB beyaz ayrıca en sevdiğim renk) satan arkadaş ayrıca Samsung'un orijinal 25W adaptörunüde almış, ürünü 2023 şubatta Vatan Bilgisayar'dan almış.

Sizce 13.000 TL'ye alınır mı? Yani değer mi, şarjı ne kadar gider, performansı, ekranı sesi, memnun eder mi?
Telefon genel olarak iyi telefon.Fiyat konusunda piyasadan haberim yok ama işinizi görür diye düşünüyorum.

Hocam bende 1 ay önce Vatan'dan Buds2 ve S21 FE bundle'ı ile 18k'ya aldım. A52s'ten geçtim Ekran kalitesi, kamerası vs. aşırı hissettiriyor daha iyi olduğunu. Tek sıkıntısı bataryası gündelik kullanımda 6 saat anca gidiyor. Temizse alın derim.

Merhaba öncelikle, sarı sitede tertemiz S21 FE buldum. (8 GB 128 GB beyaz ayrıca en sevdiğim renk) satan arkadaş ayrıca Samsung'un orijinal 25W adaptörunüde almış, ürünü 2023 Şubatta Vatan Bilgisayar'dan almış.

Hocam sıfırı 16k.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı