JustDaimon
Kilopat
Merhabalar, babama telefon alacağım. Instagram vb. kullanacak. Bütçem 21.000 TL. İkinci el S23 buldum, sizce uzun süre götürür mü, mantıklı mı?
Yurt içi mantıklı alınır, batarya seviyesine dikkat etmekte fayda var.Merhabalar, babama telefon alacağım. Instagram vb. kullanacak. Bütçem 21.000 TL. İkinci el S23 buldum, sizce uzun süre götürür mü, mantıklı mı?
Yurt içi mantıklı alınır, batarya seviyesine dikkat etmekte fayda var.Merhabalar, babama telefon alacağım. Instagram vb. kullanacak. Bütçem 21.000 TL. İkinci el S23 buldum, sizce uzun süre götürür mü, mantıklı mı?
Şarjının biraz hızlı gitmesi dışında gayet iyi bir telefon alınabilir. Ben olsaydım bütçeyi biraz yükseltip sıfır S24 FE alırdım.Merhabalar, babama telefon alacağım. Instagram vb. kullanacak. Bütçem 21.000 TL. İkinci el S23 buldum, sizce uzun süre götürür mü, mantıklı mı?
yani götürür götürmesine de ikinci el alacağına sıfır kapalı kutu bir şeyi eline vermek daha güzel olur bence. anneme honor 400 aldım on numara telefon o paralara sıfırı var bakabilirsin.
İşi telefondan olduğu için direkt olarak telefonu eline alması gerekiyor ve sadece Samsung kullanabiliyor OneUI'a çok alışmış. Hediye olmadığından 2. el almakta sorun yok 21.000TL'ye 2. el S23 almak mantıklı diyorsunuz sanırım.Şarjının biraz hızlı gitmesi dışında gayet iyi bir telefon alınabilir. Ben olsaydım bütçeyi biraz yükseltip sıfır S24 FE alırdım.
Bataryası dışında mantıklı bir tercih olacaktır.İşi telefondan olduğu için direkt olarak telefonu eline alması gerekiyor ve sadece Samsung kullanabiliyor OneUI'a çok alışmış. Hediye olmadığından 2. el almakta sorun yok 21.000TL'ye 2. el S23 almak mantıklı diyorsunuz sanırım.
İşi telefondan olduğu için direkt olarak telefonu eline alması gerekiyor ve sadece Samsung kullanabiliyor OneUI'a çok alışmış. Hediye olmadığından 2. el almakta sorun yok 21.000TL'ye 2. el S23 almak mantıklı diyorsunuz sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.