2. el sanal gerçeklik gözlüğü alınır mı?

Vercetti4

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Oculus Quest 2 almaya karar verdim. 0 fiyatları 8000-8500 TL'yi bulmuş. Sahibinden'de 5500 lira civarına satanlar mevcut. Genellikle az kullandıklarını ve ürünün hasarsız olduğunu vurgulamışlar. Daha önce hiç 2. el elektronik eşya almadım. Sizce Sahibinden'den almak mantıklı mı? Ne tavsiye edersiniz?

Her satılan şey bozuk olacak diye bir şey yok. Test edip alacaksınız. Sonuçta siz de orada kendi malınızı satabiliyorsunuz ve kim para verdiği şeyi hor kullanır, aman ya parasını verdim sonuçta benim deyip yerden yere vurur? Aşırı şüpheli davranış yoksa ( Piyasanın %50 altına koyulmamışsa, cihazı denemene izin vermiyorsa ) sorun yok demektir. Evine gidin test edin 1-2 gün sonra sorun çıkarsa zaten evi yurdu belli gidip alabilirsin paranı. Ayrıca bu gibi cihazlar pahalı olduğu için emin ol herkes dikkatli, güvenli şekilde kullanmaya çalışır. Ben de zamanında 3-4 farklı cihazı kullandım ve gözüm gibi bakıyordum. Ayrıca hor kullanan kişiler 2. el piyasasına bakmazlar bile paralı oldukları için umursamazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı