2. el telefon alınır mı?

Bütçe
10000

DaisakuKuze

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 4600G
RX 580
Merhaba yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum. Bütçem çok olmadığı ve bütçeme göre güzel bir telefon bulamayacağımı bildiğim için ikinci el S20 FE bakmayı düşünüyorum ama çok fazla bilgim olmadığı için bana ilan inceleyip ilan önerebilir misiniz? İzmir içinde olursa güzel olur.

Bence yurt dışı sıfır al.

5-6 yıllık 2. el cihazlar alınmaz bana göre.

Pek bilgim olmadığı için konu açmıştım tam olarak neyi hangi modeli önerdiğinizi bir de neden ikinci elden S20FE'nin alınmayacağını anlatabilir misiniz hocam.
Bir de yukarıda önerilen S21 FE hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok fark yoksa düşünebilirim ama şu an 20 FE ye yakın bakıyorum.

5 yıllık amiral gemisi telefon gayet de alınır bence. Yurt dışı telefonla uğraşma hiç. Bu bütçede sıfır giriş seviyesi alacağıma amiral gemisi eski telefon alırım ben olsam.

Pek bilgim olmadığı için konu açmıştım tam olarak neyi hangi modeli önerdiğinizi bir de neden S20FE'nin alınmayacağını anlatabilir misiniz hocam.

Bütçen neye yetiyorsa en iyi cihaz o senin için. Burada S20 FE alınmaz demiyorum, 5-6 yıllık 2. el herhangi bir cihaz alınmaz. Tam bütçen nedir? Buna göre yurt dışı bir şeyler önerebiliriz. 14T Pro kullanıyorum 20k verip almıştım işimi fazlasıyla görüyor bütçeyi arttırıp yurt dışı almanı öneririm.

Pek bilgim olmadığı için konu açmıştım tam olarak neyi hangi modeli önerdiğinizi bir de neden ikinci elden S20fe'nin alınmayacağını anlatabilir misiniz hocam.
Hocam nedeni mi var, artık 5-6 yıllık cihaz olmuş, ne kadar temiz kullanılmış olursa olsun 5-6 yıl az bir süre değil.
YD almayı düşünürseniz bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Bütçen neye yetiyorsa en iyi cihaz o senin için. Burada S20 FE alınmaz demiyorum, 5-6 yıllık 2. el herhangi bir cihaz alınmaz. Tam bütçen nedir? Buna göre yurt dışı bir şeyler önerebiliriz. 14T Pro kullanıyorum 20k verip almıştım işimi fazlasıyla görüyor bütçeyi arttırıp yurt dışı almanı öneririm.

Hocam nedeni mi var, artık 5-6 yıllık cihaz olmuş, ne kadar temiz kullanılmış olursa olsun 5-6 yıl az bir süre değil.
Yurt dışı almayı düşünürseniz bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Bütçemi arttıramayacağım için ikinci ele yönelmek istedim ve S20 FE bana en mantıklısı gibi geldi bu civarda. 10 civarı diyebilirim konuda yazdığı şekilde.

Bütçemi arttıramayacağım için ikinci ele yönelmek istedim ve S20 FE bana en mantıklısı gibi geldi bu civarda. 10 civarı diyebilirim konuda yazdığı şekilde.

O zaman OnePlus 8 Pro, mi 10t Pro da önereyim. Seçenekler arasında en iyisi bence OnePlus. Bir de şunu bilmek lazım 5-6 yıllık 2. el bir cihaz bir süre sonra birden gidebilir. Verdiğin 10bin TL çöp olur. 5-6 yıllık bir cihazın temiz olma durumu düşük bunları göz önünde bulundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı