2. el temiz 3070 sistem almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan enooo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 294
Anladım hocam. Sizin önerebileceğiniz başka uygun fiyatlı sistem var mıdır? 0 veya 2. el olabilir fark etmez.
O bütçede sıfır olup güçlü bir ekran kartı barındıran sistem bulamazsınız. İkinci el tarafını bilemem. Orada satıcının söylemine göre hareket edeceğiniz için yanlış yönlendirmek istemem.

O bütçede sıfır olup güçlü bir ekran kartı barındıran sistem bulamazsınız. İkinci el tarafını bilemem. Orada satıcının söylemine göre hareket edeceğiniz için yanlış yönlendirmek istemem.

Hocam aynı satıcının 4060 ilanı var.

Yine Intel i5-12400F işlemci,
ASUS Dual beyaz RTX 4060 8 GB ekran kartı,
ASUS Prime H610M-K anakart,
SSD markası yazılmamış,
RAM markası yazılmamış ama 16 GB 3200MHz,
Zoko chiko beyaz ARGB kasa,
PSU 600W markası yazılmamış.

Bu sistem de 20 bin TL.

Hocam aynı satıcının 4060 ilanı var.

Yine Intel i5-12400F işlemci,
ASUS Dual beyaz RTX 4060 8 GB ekran kartı,
ASUS Prime H610M-K anakart,
SSD markası yazılmamış,
RAM markası yazılmamış ama 16 GB 3200MHz,
Zoko chiko beyaz ARGB kasa,
PSU 600W markası yazılmamış.

Bu sistem de 20 bin TL.
Dediğim gibi bilmediğim çok parametre var. Ben sistem toplarken bile PSU'ya kadar dikkat ediyorum. Yorum yapamam.

Bence gayet alınabilir. Fiyat ne çok yüksek ne çok ucuz. PSU'nun markası biraz kalitesiz sadece. Diğer arkadaşların iddia ettiği gibi 600 watt bu sisteme yetersiz değil gayet yeterlidir. Çok daha üst düzey bir sistemi 600 watt psu ile kullanıyorum ben. Yine ekran kartı dönemini geçirmiş, soketin önü kapalı diyen arkadaşlar var. E 16 bintl'ye rtx 5070'li veya intel arrow lake'li bir sistem bulacak halleri yok sana herhalde. Biraz pazarlıkla gayet alınabilir bir sistem. Düz 16bin tl'ye indirebilirsen fiyatı kaçırma derim.

Bence gayet alınabilir. Fiyat ne çok yüksek ne çok ucuz. PSU'nun markası biraz kalitesiz sadece. Diğer arkadaşların iddia ettiği gibi 600 watt bu sisteme yetersiz değil gayet yeterlidir. Çok daha üst düzey bir sistemi 600 watt PSU ile kullanıyorum ben. Yine ekran kartı dönemini geçirmiş, soketin önü kapalı diyen arkadaşlar var. E 16 bin TL'ye RTX 5070'li veya Intel arrow Lake'li bir sistem bulacak halleri yok sana herhalde. Biraz pazarlıkla gayet alınabilir bir sistem. Düz 16bin TL'ye indirebilirsen fiyatı kaçırma derim.
Bana da bir atıfta bulunulmuş. B450/A520 olsaydı 5700X3D'ye kadar yükseltme imkanı olurdu ama mevcut soketten kaynaklı yükseltme yapabileceği işlemciler hem pahalı hem performans tarafında vasat. Öyle gelişi güzel yorum yapmadan önce ne olsa ne olurdu şeklinde bir ele almak lazım. Kalkıp kimse DDR5 olsaydı falan demedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı