2. el Xbox 360 gamepad alınır mı?

SensOuma

Centipat
Katılım
1 Temmuz 2022
Mesajlar
934
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu ürüne denk geldim. Ürünü direkt mağazadan elden teslim almayı düşünüyorum. Kutulu sıfır ürün olduğu yazıyor resimde de görüldüğü gibi. Bilemedim bu konularda hep şüphelenmişimdir. Sizce alınır mı? Yoksa F310 mu tercih etmeliyim.

Yav moderatör kardeşim benim bu sitede sıfır ürünler de satılıyor. Neden başlığı direkt 2. el olarak değiştirdin? Ya sabır.
 
Bu ürünün orjinali kalmadı piyasada. Hepsi replika. Kablosuz kullanmak için ekstra wireless alıcı alman gerekiyor. Orjinal ürün istiyorsan en ucuz seçenek F310 fakat çok eski kablolu ve titreşimi yok. Ucuza kablosuz istiyorsan replika dualshock 4 alabilirisin. 300₺ falan fiyatları. Bluetooth ile bağlanıyor. İyi güncel cihaz almak için 1000₺ üzerine çıkmak gerekiyor veya 2. el almak.
 
Bu ürünün orijinali kalmadı piyasada. Hepsi replika. Kablosuz kullanmak için ekstra Wireless alıcı alman gerekiyor. Orijinal ürün istiyorsan en ucuz seçenek F310 fakat çok eski kablolu ve titreşimi yok. Ucuza kablosuz istiyorsan replika DualShock 4 alabilirisin. 300₺ falan fiyatları. Bluetooth ile bağlanıyor. İyi güncel cihaz almak için 1000₺ üzerine çıkmak gerekiyor veya 2. el almak.

Kablolu olması ve titreşimsiz olması benim için önemli değil.
 
Orijinal değildir 3 yıl önce bende 2 tane PS3 gamepad almıştım ne kadar çakma olsa da orijinali ile farkı yoktu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı