2. el Xbox Series S almak mantıklı mı?

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Hocam selam. Piyasada 5K gibi fiyatlara oyunlu Series S'ler mevcut bende bunlardan birini almayı planladım ama 2 sorum var 1 temiz olup olmadığını nereden anlarız? 2 oyunlu satılan konsollarda kendi hesabımı açsam oyunlar gelir mi yoksa o hesapta mı oynamak zorundayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selam. Piyasada 5K gibi fiyatlara oyunlu Series S'ler mevcut bende bunlardan birini almayı planladım ama 2 sorum var 1 temiz olup olmadığını nereden anlarız? 2 oyunlu satılan konsollarda kendi hesabımı açsam oyunlar gelir mi yoksa o hesapta mı oynamak zorundayım.
Nasıl 5k? Xbox One X zaten 6 7 bin TL.

Kendi hesabınızı açarsanız oyunlar birşey ifade etmez.

Xbox One S vardır 5K ya Series S bulmak zor.
Ben 1 yıl önce One X aldım 5kya

Eğer alacaksanız temizlik konusu kozmetiğine bakın. Açın oyun oynayın mümkünse. Kontrolcülerini kontrol edin.
Bu kadar.

Kendi hesabınızı açarsanız oyunlar bir şey ifade etmez.

Ben 1 yıl önce One X aldım 5kya.

Hocam yani o hesaptamı oynamam lazım veya o arkadaş benim hesabıma gönderemez mi

One Xden memnun musunuz peki.

Hocam 5 bine artık PS Vita satıyorlar siz emin misiniz 5K olduğuna? Eğer öyle bir hayaliniz varsa boş verin ve para biriktirin. 5 bine bulamazsınız XSS kolay kolay.

Hocam 5 bine artık PS Vita satıyorlar siz emin misiniz 5K olduğuna? Eğer öyle bir hayaliniz varsa boş verin ve para biriktirin. 5 bine bulamazsınız XSS kolay kolay.
Hocam One S imiş arkadaşın bahsettiği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı