2. el Yamaha MT-125 vs sıfır Bajaj Pulsar NS125

lynchx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, A1 ehliyet alacağım ve 125 CC naked motor bakıyorum. Bütçem 150 bin TL, biraz üste de çıkabilirim açıkçası. ABS'li, güzel bir motor arıyorum fakat çoğu Çin malı motor için parça bulunmayan, servisleri kötü markalar diyorlar. Şu an aklımda Hint motoru Bajaj Pulsar NS125 var. ABS'si de mevcut ve servisi de iyiymiş diyorlar. Ayrıca ikinci el Yamaha MT-125'ler var; 2019 kasalarının ABS'li olduğunu duydum. 2. el, 9 bin kilometredeki bir MT-125 alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda ns 125 kullanıcısıyım, şu ana kadar bir problem çıkartmadı. 1300Km'dir kullanıyorum. Sorun olursa sorabilirsin. Servis ağı bölgeden bölgeye değişiyor maalesef. Tecrüben yoksa başlangıç olarak alabileceğin bir motor.

Arkadaşın tecrübesi yok sanırım, gidip mt 125 alabilir güzel motor fakat parçaları aşırı derece pahalı o nedenle önermem.

Allah kaza bela vermesin reis, evet tecrübem yok daha önce arkadaşlarımın scooterlerini sürdüm trafikde çok tecrübem yok. İstanbul'da yaşıyorum servis ağı nasıldır buralarda bir bilgin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı