2 fanlı RTX 3060 vs 3 fanlı RTX 3060

Eğer sinerji alacaksam çok fazla özelleştirme yapamayacağım. Gamegaraj almak istiyorum ama ısınma farkından korkuyorum.
Palit'in soğutması iyi gibi duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam zaten eğer Sinerji alırsam değiştireceğim PSU'yu. Herkes başka bir şey diyor çok arada kaldım.

FPS farkı 1-2 oluyor zaten. Isı farkı 7-8 oluyor. Ciddi oyunlarda 10-15 derece arası.

Bu kart 80 dereceyi geçmez 3090 110 derecede çalışan bir kart. Bu kart içinde ideal ısı 80-85 emin ol o dereceleri görüpte frenlemez kendisini o yüzden FPS farki olmayacaktir. 3 fan modelleri OC için elverişli tek fark bu.

Bu kart 80 dereceyi geçmez 3090 110 derecede çalışan bir kart. Bu kart içinde ideal ısı 80-85 emin ol o dereceleri görüpte frenlemez kendisini o yüzden FPS farki olmayacaktir. 3 fan modelleri OC için elverişli tek fark bu.
Hocam ben zaten sistemi 8-9 yıl kullanmayı düşünüyorum. OC yapacak kadar ciddi oyunlar oynamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı