2 farklı internet hattını birleştirme

windyroute

Hectopat
Evimde hem sabit altyapı hem de Superbox mobil internet var. Sabit olan altyapıyı Ethernet kablosuyla bağladıktan sonra aynı anda mobil interneti de Wi-Fi ile bağlayıp ikisini birleştirmenin bir yolu var mı? İki interneti birleştirip toplam download hızımı arttırmak istiyorum.

Bu rehber iki internetin birleştirilerek internet hızının artmasını sağlamıyor. İki iş için iki internet nasıl kullanılır diye anlatım mevcut.

Evimde hem sabit altyapı hem de Superbox mobil internet var. Sabit olan altyapıyı Ethernet kablosuyla bağladıktan sonra aynı anda mobil interneti de Wi-Fi ile bağlayıp ikisini birleştirmenin bir yolu var mı? İki interneti birleştirip toplam download hızımı arttırmak istiyorum.

Uzun lafın kısası iki internet birleştirilerek internet hızı arttırılmaz.

Bununla yapılıyor yanlış bilgi vermeyin.
Göndermiş olduğunuz proje lokal odaklı çalışıyor yalnız. İnternet hızını birleştirip artırmaktan bahsetmiyor, aynı ağa bağlı cihazlar arasında p2p köprü yapıyormuş.

Client tüm bağlantılarla ortak bir ağ kuruyor yani. Herhangi bir hız artırma durumu söz konusu değil.

Son düzenleme:
Göndermiş olduğunuz proje lokal odaklı çalışıyor yalnız. İnternet hızını birleştirip artırmaktan bahsetmiyor, aynı ağa bağlı cihazlar arasında p2p köprü yapıyormuş.

Client tüm bağlantılarla ortak bir ağ kuruyor yani. Herhangi bir hız artırma durumu söz konusu değil.
Hayır lokal yapmıyor. Kendim mobil veri ve adsl interneti birleştirdim ve single speed testte birleşmiş hızı aldım. 2. senaryo değil 1. senaryoyu kullanmanız lazım. Dikkatli okuyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı