arasove
Kilopat
Üretici olmadıkları için ortak satıcılardan "xml" ile e-ticaret yapıyorlarsa bazen böyle karışıklıklar oluyor. Link boş ancak açık olsaydı dahi ürünün orijinal olma ihtimali zaten yok. 2.el olsa da 500'den daha fazla fiyat eder. Genel kural piyasası belli olan üründe ilginç bir fiyat görüyorsan ya çakma Çin üzerinde üretilen sahte üründür ya da böyle bir ürün hiç yoktur. Yani dolandırıcıdır. Forumda bir arkadaş aldığı ekran kartı sahte çin üretimi bir kart çıkmıştı. O olayı anımsadımMerhaba, atacağım linki kontrol eder misiniz? Muhtemelen bir fiyat hatası var ancak ben yine de satın aldım. Diğer ürünler 24 ay garantiliyken buna 1 ay garanti verilmiş. Tahminimce elime ulaşmadan sipariş iptal edilecek ancak bir ihtimal gelirse kullanmaya devam mı etmeli acaba. İkinci el falan olma ihtimali nedir bilemedim.
Eki Görüntüle 2390790

Not: Mağazayı inceledim muhtemelen bahsettiğim gibi xml dropshipping satıcısı. Karışıklık yaşamışlar. Ancak hukuken bir fiyat ile listelenen ürün öneri niteliği taşır. Öneri ve kabul uyuştuğunda ise sözleşme kurulmuş sayılır. Bkz: TBK - Md. 8/2
Son düzenleme: