2 GB RAM PUBG Mobile kaldırır mı?

Dostum niye ekran kartımda sorun olsun? RX570 kullanıyorum ve diğer oyunlarda sıkıntım yok. Pubg mobile emulatörü genel olarak sorunlu ve ara ara drop yeniyor.
Son olarak işlemcini öğrenebilir miyim? Kesinlikle drop yememen lazım, sıkıntı illaki senin bilgisayarında olmalı.

Bilemiyorum, benimkinde sıkıntı yok. Gameloop en stabil olan emülatördür, drop yemen imkansız teorik olarak.
Dostum 60 FPS sabit oynadığını düşünmüyorum. İlla ki o FPS bazı yerlerde düşüyordur. Kimse bu oyunu 60 FPS sabit oynayamıyorum. Teşekkür ederim yine de yardımcı olmaya çalıştığın için.

Karşına adam çıktıında fps 5'lere kadar düşer etrafta kimse yokkende 30 35 lerde gezer.
30-35'lerde geziyorsanız zaten normal 5'e düşmesi.
Dostum 60 FPS sabit oynadığını düşünmüyorum. İlla ki o FPS bazı yerlerde düşüyordur. Kimse bu oyunu 60 FPS sabit oynayamıyorum. Teşekkür ederim yine de yardımcı olmaya çalıştığın için.
Sabit 60 Fps oynuyorum... 750 ti kullanıyorum.

Hocam ben 90 FPS'te oynuyorum. 40'lara kadar düşebiliyor. Çok normal. Çünkü adı üstünde emülatör.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı