2 GB RAM'li bilgisayara Windows 7 mi, Windows 8 mi kurulmalı?

mamadouniang7

Kilopat
Arkadaşlar bilgisayarıma format atacaktım. Şu an kullandığım işletim sistemi Windows 7. Bilgisayarım da 64 bit. Kimileri Windows 8 yavaş, Windows 7'de kal dedi. Kimileri de tam tersini dedi. Şimdi size de soruyorum, Windows 7 mi, Windows 8 mi? Hemen cevap verirseniz memnum olurum. Windows 10'a geçin demeyin, geçtim bilgisayarı zor kurtardık. Bu arada bilgisayar kaldırır mı ve hızlı olur mu? Böyle özelliklere dikkat ederek cevap verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özelliklere? 2 GB RAM dışında bir özellik belirtmemişsiniz.
Ayrıca her iki işletim sistemini de önermiyorum.
Windows 10'dayken bilgisayarı neden zor kurtardınız? Ne oldu? Bunları belirtin ki yardımcı olalım.

Windows 10 64 Bit olarak temiz kurulum yapılmalı. Zor kurtardık derken yavaş ise korsan olmasından ve yanlış formatlanmadan dolayı olabilir. Windows 7 desteği bitti, USB sürücüleri 3.0 olarak kullanılamıyor. Windows 8, 10 varken kullanılmaz.

Windows 10 64 Bit olarak temiz kurulum yapılmalı. Zor kurtardık derken yavaş ise korsan olmasından ve yanlış formatlanmadan dolayı olabilir. Windows 7 desteği bitti, USB sürücüleri 3.0 olarak kullanılamıyor. Windows 8, 10 varken kullanılmaz.
2 GB RAM'i olan birine USB 3.0 demek ne kadar mantıklı? Herkesi 4-5 bin liralık bilgisayarlara sahip mi zannediyorsunuz? Forumdaki şu algıdan bıktım. Ucuz ürün kullanan herkese bir hakaret, ezme çabası. (Sadece sana değil genel yazmış olayım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz.
Windows 8, kullanıcıların pek memnun kalmadığı bir işletim sistemi.
Ben eski sistemlere Windows 10 önermiyorum. Biraz ağır geliyor.
Windows 7 ile devam edilmesi daha mantıklı bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı