2 GB RAM'li laptopa Windows 10 kurulur mu?

Hackerpat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12 GB Ram İntel i3-9100f işlemci Nvidia GT730 ekran kartı
Merhaba arkadaşlar benim 2 GB 64 Bit Casper Nirvana C300 laptopım var. Ona Windows 10 kurulur mu, kurulmuyorsa hangi işletim sistemini kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 bilgisayarınızdaki ram'ı yer bitirir o yüzden win 8 kurmanız sizin için daha mantıklı olur

2 GB RAM'e Windows 10 kurmak mantıklı değildir zaten Windows 10 işletim sistemi boşta 2 GB RAM harcıyor sisteminiz aşırı zorlanır yerinizde olsam Windows 7 kurarım her ne kadar eski bir işletim sistemi denilse de bugün dünyadaki çoğu bilgisayarda Windows 7 işletim sistemi kurulu.

Windows 7 link.

32 Bit

2 GB RAM'e Windows 10 kurmak mantıklı değildir zaten Windows 10 işletim sistemi boşta 2 GB RAM harcıyor sisteminiz aşırı zorlanır yerinizde olsam Windows 7 kurarım her ne kadar eski bir işletim sistemi denilse de bugün dünyadaki çoğu bilgisayarda Windows 7 işletim sistemi kurulu.

Windows 7 link.

32 Bit
Şuan kursa birçok bileşeni güncellemesi gerekiyor. Bunun içinde internet lazım bunu unutmaması lazım windows 7 kurmak isterse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı