2 GB RAM'li sistem Windows 7'de kasıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar, 2 GB RAM var. 60 GB'lik SSD var. Windows 7 64 Bit kurulu, kasıyor. 32 Bit yaparsam kasma olur mu? Ya da Starter mi yapsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle dikkate almayacaksınız ama yine de söylemek istiyorum: Düşük sistem özelliklerine sahip bilgisayarınıza Linux kurmak Windows kurmaktan çok daha iyi olacaktır.

Oyun açısından Office programları vs. açısından Windows kat kat daha ayrıcalıklı ancak Linux'da bir alternatif ben şahsen düşükte olsa oyunlar oynadığım için Linux'a geçmedim.

Oyun açısından Office programları vs. açısından Windows kat kat daha ayrıcalıklı ancak Linux'da bir alternatif ben şahsen düşükte olsa oyunlar oynadığım için Linux'a geçmedim.
Oyun açısından ayrıcalıksız olduğunun farkındayım ama konuyu açan arkadaşın 2GB RAM'i varken zaten oyun oynaması çok zor.

Oyun açısından ayrıcalıksız olduğunun farkındayım ama konuyu açan arkadaşın 2 GB RAM'i varken zaten oyun oynaması çok zor.

Haklısınız ama benim de bilgisayarım onunkinden farksız ama hala nostalji olsun ve sıkılmayayım diye eski GTA serilerini oynuyorum ekran kartını bilmiyorum ama aradaki tek fark bende 3 GB RAM olması bu yüzden arkadaş oynuyor olabilir ve dediğim gibi sunum programları Office programları Windows'tan yana olduğu için Linux için iyi değil aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı