Benim ekran kartımla seninki aynı heralde. HP Media Center PC mi kullanıyorsun?Evet E5400 hocam.
Benim ekran kartımla seninki aynı heralde. HP Media Center PC mi kullanıyorsun?Evet E5400 hocam.
RAM eklemek doğrudan performans arttırmaz hocam. Şöyle anlatayım:Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde:
2 GB RAM
120 GB SSD
Intel Express Chipset 256 MB Grafik Kartı
Intel Pentium Dual-Core 2.70 GHz
Bilgisayarımın gerek oyun gerek masaüstü performansını arttırmak istiyorum ve RAM'i 4'e çıkarmayı düşündüm sizce oyunlarda ve masaüstünde performans etkili olur mu yoksa onun yerine güzel bir ekran kartı veya işlemci mi almalıyım? Fikirleriniz için şimdiden sağ olun.
Hayır hocam masaüstü.Benim ekran kartımla seninki aynı heralde. HP Media Center PC mi kullanıyorsun?
RAM eklemek doğrudan performans arttırmaz hocam. Şöyle anlatayım:
Sisteminizi darboğazlık durumundan kurtardığı için cihazınız rahatlar ve bu yönden bir performans artışı yani akıcılık olur. Kısacası yükseltmeniz her türlü faydalı bir durum.
Evet E5400 hocam.
Maalesef işlemci vs. donanımlar hakkında pek bir bilgim yok hocam, kusura bakmayın.Hayır hocam masaüstü.
Anladım hocam peki şu an işlemcimden daha iyi bir performans gösterecek fiyat performans işlemci var mı bildiğiniz?
AliExpress'de 15 TL'ye vergi + kargo dahil E8400 var hocam. 213 sipariş yorumları olumlu sıkıntı çıkarmaz sanırım. İşlemciyi bu modelle değiştirirseniz gözle görülür bir performans artışı olur.
Yine aliexpresste mi 127 tl hocamEğer daha iyi bir işlemci alayım derseniz kat kat daha iyi olan 4 çekirdekli Quad Q9400 var o da kupon ile birlikte 127 TL oluyor.
Yine AliExpress'te mi 127 TL hocam.
Hocam O zaman 200 Tl bütçe ayırayım ram + işlemci desteği yapayım , teşekkürler tavsiyeleriniz için.Evet hocam.
E benimki de masaüstü.Hayır hocam masaüstü.
Anladım hocam peki şu an işlemcimden daha iyi bir performans gösterecek fiyat performans işlemci var mı bildiğiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.