HasanDurna
Hectopat
Daha fazla
O site pek güvenilir değil ama darboğaz yapacaktır. Nispeten de olsa darboğazlı +60 FPS alacağına ayarları yükseltip darboğazsız 40 FPS alabilirsin.
Yanlış 6GB olan GT310M sistemde bile harici 2.0 HDD'den GTA Online çalıştırabiliyorum. Single için minimum 4, online için 6 şart. Ama high grafiklere alınırsa droplar başlayabilir. Aşırı derecede kasmaz.GTA 5 için size minimum 8 GB RAM gerekiyor yani GTA 5'de aşırı derecede kasacaktır oyun. Bilgisayarınıza +4 RAM takviyesi yapmanız gerek fakat başka RAM slotu varsa, eğer yoksa 8 GB RAM alın.
Gt 310M ile online oynanıyor mu ya 950M ile ben keyif alamıyorum.Yanlış 6GB olan GT310M sistemde bile harici 2.0 HDD'den GTA Online çalıştırabiliyorum. Single için minimum 4, online için 6 şart. Ama high grafiklere alınırsa droplar başlayabilir. Aşırı derecede kasmaz.
O işlemci ile 750 Ti darboğaz yapar. Darboğaz azaltmak için ayar yükseltip 30-40 FPS alırsın vermen gereken karar. 750 Ti alıp sadece görüntü kalite artırman ya da almaman. Yerinde olsam işlemciyi de yükseltirim.
Mainboard sekmesi anakartı gösterir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.