2 gün önce yaşadığım zorbalık

Dayımın eski patronunun nişanlısının abisinin askerlik arkadaşının babasının alay komutanının biraderinin kayınçosu ninjaydı. Yardımcı olabiliriz istersen.

Bu kurguya puanım 10 üzerinden 1, beğenmedim. Biraz kurguyu değiştirin, hep aynı şeyler.

Selam arkadaşlar. Şimdi uzatmadan olaya gireceğim. Okulda bir arkadaşım var. Her ders benimle uğraşıyor, aşağılıyor ve vuruyor. Ben bu çocuğa dedim ki "eğer benimle uğraşırsan senle konuşmam" dedim. Sonra tekrar yapmaya başladı. Teneffüste masayı üstüme doğru itti. Ama çok hızlı itti. Sonra dedi ki "ben senle uğraşmazsam seni döverim" dedi. Ben de uğraşmayacaksın dedim. Sonra bana küfür etti ve vurmaya başladı. Ben de onu "ölümüne" dövdüm ve ana avrat sövdüm. Sonra kafama 3 tane yumruk yapıştırdı. Ben de adam topladım "100 kişi" o çocuğun üstüne saldım. Sonra beni hocaya söylemiş. Hocanın yanında yalan ağlama yaptı diye beni haksız yaptılar. Olay böyle. Bu arada 9. sınıfım.
Birbirinize sarılın barışın. Olayı büyütmeye gerek yok, basit bir kavga için 100 kişiye ne gerek var?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı