5 gün önce alınan iPhone iade edilir mi?

• Konuyu başlatan NIIC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.154
Bilgilendirmeyi bekliyoruz hocam, mağazanın tutumu ne şekildeydi?

Cayma hakkınız yok fakat 6 ay içerisindeki ayıplarda seçimlik hakkınız mevcuttur.

Dostlar telefonu mediamarkta teslim ettim iade & değişim hakkı sundular 15 gün beklemeye aldılar kiralık telefon verdiler telefon gelince sizleri haber sağlayacağım herkese teşekkür ediyorum.

serviste hatanın raporunu çıkartılıp değişim sağlayacaklarını söylediler
Bilgilendirmeyi bekliyoruz hocam, mağazanın tutumu ne şekildeydi?

Cayma hakkınız yok fakat 6 ay içerisindeki ayıplarda seçimlik hakkınız mevcuttur.

Dostum sen yine de MediaMarkt müşteri temsilcisiyle (çağrı merkezi) bir görüş. Belki bu işlemleri MediaMarkt senin yerine daha hızlı halledebilir veya bir şekilde çözüm sunabilir.

Arayıp görüşme fırsatım olmadı direkt mağazaya gittim dostum.

Aslında bir nevi garanti sürecini başlatmışlar ama yinede önemli olan tutum ve müşteri memnuniyeti. Mağdur edilmemenize sevindim hocam, geçmiş olsun

Aslında bir nevi garanti sürecini başlatmışlar ama yine de önemli olan tutum ve müşteri memnuniyeti. Mağdur edilmemenize sevindim hocam, geçmiş olsun.

Sağ olun hocam hayırlısı bakalım ya iade ya da değişim dediler herhangi bir kamera değişim söz konusu gözükmüyor şu anda.

Sağ olun hocam hayırlısı bakalım ya iade ya da değişim dediler herhangi bir kamera değişim söz konusu gözükmüyor şu anda.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat haklarınızı bilmeniz için tekrar yazıyorum, ilk 6 ay içerisinde oluşan bir ayıpta tüketicinin seçimlik hakları devreye girer. Yani siz hangi hakkınızı isterseniz (değişim, iade, tamir) onu yapmak zorundalar.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat haklarınızı bilmeniz için tekrar yazıyorum, ilk 6 ay içerisinde oluşan bir ayıpta tüketicinin seçimlik hakları devreye girer. Yani siz hangi hakkınızı isterseniz (değişim, iade, tamir) onu yapmak zorundalar.

Bilgi için teşekkürler hocam kesinlikle dediğiniz aklımda kesinlikle bir köşede bulunduracağım bu bilgiyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı