2 haftadır internet yok

sinsipençe

Picopat
Daha fazla  
2 haftadır internet yok. CİMER'e de verdim, 50 kere Telekom'u da aradım telesekretere bağlayıp sabah 5'te aksam 4'te öğlen 2'de, sallayıp duruyorlar. Almadigim hizmetin parasını vermem nereye basvurabilirim?

Yaşadığınız kesintileri ve söyledikleri tahmini süreleri bir güzel yazıp "hizmetinizi doğru sağlayamama ve aksaklıklara çözüm bulamama sebebiyle mevcut taahhütte yazan hizmeti alamadığımdan tarafınızca sözleşmenin iptalini..." gibi mail atıp ceza ödemeden kapatabiliyorsunuz haberiniz olsun.

2 haftadır internet yok. CİMER'e de verdim, 50 kere Telekom'u da aradım telesekretere bağlayıp sabah 5'te aksam 4'te öğlen 2'de, sallayıp duruyorlar. Almadigim hizmetin parasını vermem nereye basvurabilirim?

Kullanmadığın günlere para ödemezsin ama sorunun çözülmesi için genel müdürlüğe gidin.

İl il değişiyor demek ki hizmet kalitesi. Ben ne zaman sorun yaşasam arayıp servis talebi oluşturdum ve ertesi gün teknik servis gelip sorunu çözdü. Eğer yeterli hizmeti alamıyorsanız tek çözüm sözleşme iptali. Gerekçelerle birlikte iptal başvurusu yaparsanız internetin kesildiği günlerden itibaren ödeme yapmadan çıkarsınız.

internetten memnunum 100mbit ve başka altyapı yok binada ama bu rezillik ...
Yaşadığınız kesintileri ve söyledikleri tahmini süreleri bir güzel yazıp "hizmetinizi doğru sağlayamama ve aksaklıklara çözüm bulamama sebebiyle mevcut taahhütte yazan hizmeti alamadığımdan tarafınızca sözleşmenin iptalini..." gibi mail atıp ceza ödemeden kapatabiliyorsunuz haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı