2 Haftadır Technopat Sosyal'de yoktum

Tutku degil, cidden bagimlilik. Konudaki ilk mesaj ile DSM 4 kriterleri baya uyusuyor, yine de dusun sen :) Hosgeldin diyelim biz de.
  1. Madde kesildiğinde ya da azaltıldığında yoksunluk belirtilerinin ortaya çıkması.
  2. Maddeyi kullanmak ya da bırakmak için büyük zaman harcanması.

Şayet, kulumuza indirdiğimiz (kur’ân) hakkında şüphe içinde iseniz, onun benzeri bir sure getirin (bakalım). Ve doğru sözlü iseniz Allah’ın dışındaki şahitlerinizi de (yardıma) çağırın. (2/Bakara 23)

Az önce konuda bunu attım ve Recep Baltaş konuyu gönderime kapadı bence yeterlidir diye düşünüyorum :D.
Ben de değil mi? Bağımlılık değil ya tutku :D.

İlginç :kararsız:
Bu arkadaş o konu kitlenince yeni açtığım konuya bunu yazmıştı 😂

Tutku degil, cidden bagimlilik. Konudaki ilk mesaj ile DSM 4 kriterleri bayağı uyusuyor, yine de dusun sen :) hoş geldin diyelim biz de.
  1. Madde kesildiğinde ya da azaltıldığında yoksunluk belirtilerinin ortaya çıkması.
  2. Maddeyi kullanmak ya da bırakmak için büyük zaman harcanması.

Bu sadece Technopat Sosyal için geçerli. Bir kez başlayınca bir daha bırakamıyorsun. Bağımlılık yapıyor :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı