2. kez mezuna kalınır mı?

Beyturum

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 12. sınıftayken 170k sıralama ve bu sene de 71k sıralama yaptım. Tıp çocukluğumdan beri hayalimdir. Sizce eczanelik yazsam mı daha iyi yoksa bir sene daha mezuna mı kalmak?

Hocam bir senede 100k geri çekmişsiniz bence ailenizde sorun çıkartmıyorsa kalın derim.

"Zaten geçen sene çalıştım birazcık salayım" kafalarına girersen çok şey kaybedersin. Hiç çalışmamış gibi davranman gerek bazı noktalarda. Buna dayanabileceksen kal.

Arkadaşlar ben 12. sınıftayken 170k sıralama ve bu sene de 71k sıralama yaptım. Tıp çocukluğumdan beri hayalimdir. Sizce eczanelik yazsam mı daha iyi yoksa bir sene daha mezuna mı kalmak?

Mezuna kal hayalini gerçekleştir şurada kazanacağın 1 yıl veya artık yeterli deyip yapma 71k güzel yapmışsın üstüne biraz daha koyman lazım güzelce.

Hocam hayaliniz varsa neden olmasın hayaliniz tıpsa bu sıralama ile eczacılık yazarsanız aklınızın köşesinde hep tıp okumak kalacak. Zaten hayatımız çok uzun değil bu yüzden istediğiniz, sevdiğiniz mesleği yapmak önemli.

Arkadaşlar bende normalde tıpı kazanacak potansiyel vardı ama sınavda stres yaptım biraz bunun için önerebileceğiniz bişey varmı? Son güne kadar hergün uyumadan gece 1e kadar telefona bakardım

Arkadaşlar bende normalde tıpı kazanacak potansiyel vardı ama sınavda stres yaptım biraz bunun için önerebileceğiniz bir şey var mı? Son güne kadar her gün uyumadan gece 1E kadar telefona bakardım

Stres ¨Ya yapamazsam?¨ korkusundan dolayı oluşur. Bu korkuyu aklına getirmemek için de çalışacaksın. Hayatını da düzene sokacaksın, gece 1'e kadar telefona bakmak sadece sınav dönemi için değil hayatın için büyük bir yanlış.

Ailen zengin değilse ezcacılığı asla önermem. Zaten bu sıralama ile ancak özelde eczacılık geliyor ki onu da önermem. Şahsi tavsiyem mezuna kalman yönünde ama 170kdan 70k ya çekmek ile 70kdan 30k ya çekmek arasındaki makas çok fazla bunu göze alarak düşün ve sağlam çalışırım salmam diyorsan mezuna kal ama yok salarım bir yerden sonra çalışamam dersen kesinlikle kalma çünkü rekabet çok fazla bu sene birkaç arkadaşım geçen seneki sıralamasındanda geriye düştü Allah bu durumu kimseye yaşatmasın ama böyle bir riskte var. Bende geçen sene 190kdan bu sene hamda 67k ya çektim bende yüksek ihtimalle tercih vermiycem mezuna kalacağım umarım ikimiz içinde hayırlısı olur ve hedefimize ulaşabiliriz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı