2. Kez Witcher 3 Oynayışım ve Değerlendirmem

Oyunda en nefret ettiğim şey Gwent oldu, ne yapsam başaramadım. En düşük levelde açıyorum yine dövüyor beni, bir daha oynarsam öğreneceğim o oyunu. 130 saat oynadım 0 gwent bilgim var.
SendenDİM, B&W DLC'sindeki GWENT biraz öğrenmene yardımcı olabilir.
Ve oyunun başındaki kartlar taktik kurmaya hiç müsait değil.
Mesela bir el, elinizde kötü kart mı var, hiç uğraşmayın baştan başlatın yada bir turda rakibi yemleyin sonra tuzak kuklası atın.

İnterneti değiştirdiğime göre tekrar şans vermenin sırası gelmiş. Ben oyunun atmosferine bayılmıştım ama görevler ve çok fazla diyalog olması sıkmıştı, sizin gibi atlaya atlaya oynamıştım. Bu sefer sakince saatlerimi vererek oynayacağım.

Evet, Witcher 3 gibi çok kolay oluyor.
Ben witcher 3 te en zor bitirme kupası için en zorda başlamıştım aşırı zordu Imlerith'te oyunu kolaya aldım ama bir daha ki oynayışımda geçtim ama normal mod da çok kolay değil bence.

Ben witcher 3 te en zor bitirme kupası için en zorda başlamıştım aşırı zordu Imlerith'te oyunu kolaya aldım ama bir daha ki oynayışımda geçtim ama normal mod da çok kolay değil bence.
Zor modda sonlar değil başlar zor oluyor. Örneğin ben bu berbatçık için hayaletlerle savaştığımız kısımda birçok kez öldüm ama belli bir yerden sonra örneğin o dediğiniz bossu bile tek denemede geçmiştim.

Benimki en zor mod.
Ama elimdeki ekipmanlar da olabilir.
Birde ben şöyle bir şey yaptım, oyunu ilk sadece B&W den açtım sonra YENİ OYUN+ tan ana oyuna girdim ondan kaynaklı da olabilir.

Kart oyunlarını ezelden beridir sevmem, UNO'yu bile fakat konsolu açıp vermek bana aynı hissi vermez gibi geliyor. Zaten bu tarz kart oyunlarını seven kişilerin çoğu Gwent'i beğenmiş, sorun bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…