- Makaleler
- 4
Hayatımda çok fazla oyun oynamadım, ancak Witcher 3 oynadığım en iyi oyun. Hatta oyunu 415 saat oynadım ve oynamaya devam ediyorum 
RDR2'nin çeyreği kadar olmayan oyun. Maalesef aşırı abartılı bir oyun. 140 saat gömdüm fakat beklediğim hazzı alamadım
325 saatim var gerçekten çok iyi bir oyun son günlerde cyberpunkın patlaması yüzünden antiler oyuna saldırmaya başladı ama olsun.Witcher 3'ü yeni bitirdim ve düşüncelerim çok basit. Aşırı iyi di, açık dünyası, hikaye, yan görevler vs. Sizce nasıl?
Bulamazsınız, bir yolu var o da Multi Companion Mod sanırım. Modsuz bulma imkanınız yok.Peki oyun bittikten sonra diğer karakterleri nasıl bulurum ,DLC'siz daha onu almadım
Bulamazsınız, bir yolu var o da multi companion mod sanırım. Modsuz bulma imkanınız yok.
Rdr 2 yi herhangi bir oyunla karşılaştırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü o bir oyun değil bambaşka bir deneyim....RDR2'nin çeyreği kadar olmayan oyun. Maalesef aşırı abartılı bir oyun. 140 saat gömdüm fakat beklediğim hazzı alamadım.
RDR 2'yi herhangi bir oyunla karşılaştırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü o bir oyun değil bambaşka bir deneyim...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.