2. Kez Witcher 3 Oynayışım ve Değerlendirmem

Canım sıkıldı işte. Arkadaş üstün bilginiz ile konuları gözden kaçırırsınız diye nöbet tutuyor da ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum.

Benim huyumu bilirsin, öyle "X nedir" diye soranları kolay kolay cevaplamam. Yazmışım işte üç tane makale, git oku, aklına takılan varsa yaz, döneyim sana.

Nöbet tuttuğum yok. Konu karşıma çıktı ben de etiketledim. Rahatsız ettiysem pardon. @SideWinder

Sıkıntı yok ya.

Benim huyumu bilirsin, öyle "X nedir" diye soranları kolay kolay cevaplamam. Yazmışım işte üç tane makale, git oku, aklına takılan varsa yaz, döneyim sana.
Onları arıyordum da mantık kapısı yazınca bulamadım. Logic gate yazmışsınız. Konuları yayınladığınızda kaydettim, hala okuyacağım diye kenarda duruyorlar.

Bir sıkıntı olsaydı şu ana kadar banlanmış olurdum herhalde. Ki bu forumda yapılan bir şey.
Yapılması doğru olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Forumda raporlansa düzgünce ilgilenileceğinden emin olmadığım, doğru olmadığı halde yapılan çok şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…