2. konsol alınır mı?

Berkesududjjd

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Xbox Series S'ım var ancak içinde CD yeri olmadığı için sıkılıyorum CD bölmesi olan 2. bir konsol almak istiyorum alınır mı? Alınırsa PS4 mi yoksa Xbox One serisinden bir tane mi alsam?

Merhaba arkadaşlar Xbox Series S'ım var ancak içinde CD yeri olmadığı için sıkılıyorum CD bölmesi olan 2. bir konsol almak istiyorum alınır mı? Alınırsa PS4 mi yoksa Xbox One serisinden bir tane mi alsam?
Hocam Xbox hesabınızda halihazırda dizili bir kütüphaneniz var ise Xbox'tan devam edebilirsiniz. Bu sizin için problem değil ise PS 4 alabilirsiniz bence. Hem farklılık olur, hem de PS oyunlarını oynayabilirsiniz.

Açıkçası bana da CD'ler çok cazip geliyor. Bizim devrimizde çok az olduklarından ve artık "ölü" konumunda olduklarından mıdır bilmiyorum. Açıkçası günümüzde internet denen bir şey olduğundan firmalar CD kullanmanızı pek istemiyor. Ayrıca oyun fiyatları günümüzde pek hoş sıfatlarla nitelendirilemeyecek düzeydeyken bir de CD fiyatlarıyla uğraşılmaz bence. 2. konsol alınır mı? Sorusu ise çok net bir hayır. Günümüzde artık çoğu insan PC almayı tercih ediyor artık. Konsol almak demek sürekli cebinizden para çıkartmanızı isteyen bir kutudan ibaret gibi artık. 2. konsol alıp bu maliyeti 2'ye katlamanızı kesinlikle önermem. Alacaksanız yeni Xbox'ları bekleyip Series S'i satıp onu alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı