2 milyon TL'ye kadar araç tavsiyesi

Kia Stinger modelini beğeniyorum. ✅
Belki M1 Copue'ta olabilir.

Evet çok güzel bir araç, kendine baktırıyor ancak marka algısı yüzünden uzak duruyorum ondan da hocam, bugün ona verdiğim parayı 2 sene sonra diğerlerindeki değerin 2-3 kat fazlasını kaybederek satmak zorunda kalacağım. Söylediğim gibi normal koşullarda araç bir yatırım değildir ancak ülkemizde durum böyle değil. Kullanıp daha pahalıya satma ihtimali bile var bana göre bazı araçlarda.
DS 9 alabilirsiniz. 500 binde cebinizde kalır. DS Automobiles / DS 9 / 1.6 Puretech / Opera / SAHİBİNDEN OPERA sahibinden.comda - 1019583405
Suv olarak da DS 7 crossbackta güzel bir araçtır.

Çok güzel ama birkaç sene sonraki değer kaybı ve fransız otomobili olması beni biraz tereddüt ettiriyor maalesef.

Son düzenleme:
Evet çok güzel bir araç, kendine baktırıyor ancak marka algısı yüzünden uzak duruyorum ondan da hocam, bugün ona verdiğim parayı 2 sene sonra diğerlerindeki değerin 2-3 kat fazlasını kaybederek satmak zorunda kalacağım. Söylediğim gibi normal koşullarda araç bir yatırım değildir ancak ülkemizde durum böyle değil. Kullanıp daha pahalıya satma ihtimali bile var bana göre bazı araçlarda.
Audi A6 veya BMW 5 serisine bakabilirsiniz, BMW M serisi derdim de o seriye herkesin cebi küçük kalıyor. 😂
M2 Coupe da biraz agresif bir araba ama fiyatına bakmadım.

Audi A6 veya BMW 5 serisine bakabilirsiniz, BMW m serisi derdim de o seriye herkesin cebi küçük kalıyor. 😂
M.2 coupe da biraz agresif bir araba ama fiyatına bakmadım.

M2'de 3 milyon oldu ne yazıkkı :/ neden kimse X3'ü yazmadı merak ediyorum açıkçası. İçi 5 serisinin aynısı, ama tabii X5 değil 😂

Ah ikisini de beğeniyorum ama yazdığım gibi yaşıma hitap eder mi diye düşünüyorum açıkçası 😅
Hocam "kafelerde kızlarla kesişirim, ortamlardan manita kaldırırım" falan derseniz düşünmeden Mercedes veya BMW alın derim. 😂😇

Atıyorum C200 4 Matic, bunu kullanan erkeğe veya kadına ben bile veririm. 😂
4.20İ, Maserati MC STRADELE falan da hoş araba ama küçük cebe düşmandır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı