2. monitörde oyunlarda FPS düşüyor

Mertccr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç hafta önce HP Victus 16 i7 144 Hz laptop aldım ve çoğunlukla oyun için kullanacağımdan dolayı arkadaşımdan ASUS'un 144 Hz bir monitörünü aldım fakat çift ekran da yapsam tek ekran da yapsam laptopun kendi performansına göre ya daha düşük FPS ya da anlık FPS düşmeleri yaşıyorum. (145 FPS - 72 FPS) gibi bir düşüş. Laptop ve ekran birbirine HDMI kablosu ile bağlı, bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim doya doya oyun oynamak istiyorum :( şimdiden herkese teşekkür ederim.

DP kablosu ile bağlamanız gerek çoğu hdmı kablosu 60 hz e kadar destekler 60 hz de maximum 60 fps demek zaten 144 fps alamazsınız yani DP kablosu ile bir deneyin

DP kablosu ile bağlamanız gerek çoğu hdmı kablosu 60 hz e kadar destekler 60 hz de maximum 60 fps demek zaten 144 fps alamazsınız yani DP kablosu ile bir deneyin
60 FPS ten fazlasını veriyor sadece atıyorum Gta 5 oynarken laptopta 144 FPS sabit oynarken monitörde bir 130 oluyor bir 95 oluyor bir 70 oluyor o şekilde ama dp bunu çözerse diye deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı