Mor Fasulye
Kilopat
AnlamamışsınızBen kendi kasamın ölçüsünü hiç bir yere yazmadım. Modelini de bu konuda söylemedim.
AnlamamışsınızBen kendi kasamın ölçüsünü hiç bir yere yazmadım. Modelini de bu konuda söylemedim.
AnlamamışsınızYanlış söylemişim aslında yanlış değil de 2. alıntıyı yapmayı unutmuşum dersem daha doğru olur. Anlamadıysanız boşverin.
Mid tower ATX Kasa nasi ufakSizin kasa ufakmış hocam haberiniz olsun.
OlurBenim masa 90cm. 27" monitör ve 21.5" monitörle anca böyle sığıyor. Kenardan hafif çıkabilir dersen 100-110cm yeterli. Resim ilk kurulduğu güne ait. İstersen akşam eve gidince Son halini atarım.
Eki Görüntüle 490229
Kardeşim evinde metre yok mu?Mesajimda en uygun yöntemi söyledim metreyle monitörlerin ve kasanın genişliğini yani kapladığı alanı ölç ona göre hangi ebatta bir masaya rahatça koyabileceğini anlayabilirsin.24 inc ve 19 inc Monitör Corsair Spec Delta RGB Kasa için 150 CM Masa Yeter mi ?
Daha almadımKardeşim evinde metre yok mu?Mesajimda en uygun yöntemi söyledim metreyle monitörlerin ve kasanın genişliğini yani kapladığı alanı ölç ona göre hangi ebatta bir masaya rahatça koyabileceğini anlayabilirsin.
Hocam çok özür dilerim. 120 cm masanın uzunluğu. Sizin en az 120 cm bakmanız gerek.
Sağolun monitör link atabilirmisiniz bi bakayım 27 olanaHocam çok özür dilerim. 120 cm masanın uzunluğu. Sizin en az 120 cm bakmanız gerek.
Eki Görüntüle 490367
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.