Ücretsiz Epic Games 2 Ocak bedava oyunu Hell Let Loose

Eki Görüntüle 2387094

Epic Games'in her gün 1 oyun bedava verdiği etkinlikte 2 Ocak son bedava oyunu Hell Let Loose oldu! 19:00'da aktif olacak.

9 Ocak 19:00'a kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Oyun sayfası: https://store.epicgames.com/tr/p/hell-let-loose-03f036

Gizemli oyun etkinliği bu oyunla birlikte sona erdi.

Hocam oyun oynanır mı? Instagram'da Reels de adam tahmin etti doğru çıktı ya :D gerçekten ben The Witcher 3 falan bekliyordum lanet olsun.

2.000 TL'lik oyunu beles vermişler işte. Oyunu ilk defa gördüm ama bedava bedavadır. Bir de Epic Games AAA seviyesinde bir oyun vereceğiz diye bir iddiada mi bulundu? Bizim türklere beles oyun vermemeleri gerek bence.

İstediğim bir oyundu, müthiş oldu.

Tabi konu altı yine evlere şenlik. Hell Let Loose beğenilmiyor, beğendikleri oyunları say desen 5-6 oyun sayar, onlara da para yettiremiyor ama önüne sunulana da sürekli 2-3 yaşında çocuk gibi ık mık çekiyor. Bu kadar yüksek standartlarınız var da para verip sevdiğiniz oyunları alsanız ya?

Fiyatı görünce bi şok oldum.

İstediğim bir oyundu, müthiş oldu.

Tabi konu altı yine evlere şenlik. Hell Let Loose beğenilmiyor, beğendikleri oyunları say desen 5-6 oyun sayar, onlara da para yettiremiyor ama önüne sunulana da sürekli 2-3 yaşında çocuk gibi ık mık çekiyor.
Hocam cidden oynanır mı?

Herkese hitap etmiyor. Arma 3, Squad tarzı oyunları seviyorsan oynanır. Çok büyük bir topluluğu var, en iyi askeri simülasyon oyunlarından biri.
Seviyorum. Gameplay videolarında güzel gözüküyor ama sunucular boş mudur acaba?

eğer gerçekten üst düzey bir oyun istiyorsanız ve veren bir uygulama varsa oraya yerleşelim ciddi söylüyorum adamlar 2-3 haftadır hergün oyun verdiler 4x4 oyunlar dediniz daha iyilerini verdi bence bu kadar algı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum düşünüp vermişler yinede.

Adamlar beleş oyun almaktan artık yakışmadı,beklemezdim gibi yorumlar yapmaya başlamış bu oyun gelmiş geçmiş en iyi gerçekci fps oyunudur arma ve h1z1 karışımı ikinci dünya savaşına uyarlanıyor üstüne bir de 2000tllik bir oyun eski bile değil erken erişim safhasından yeni çıktı üstüne oyuncu sayısı hemen hemen bir çok begendiğiniz oyunlardan daha fazla

eğer gerçekten üst düzey bir oyun istiyorsanız ve veren bir uygulama varsa oraya yerleşelim ciddi söylüyorum adamlar 2-3 haftadır hergün oyun verdiler 4x4 oyunlar dediniz daha iyilerini verdi bence bu kadar algı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum düşünüp vermişler yinede.
Hocam sifu verdi inanamıyordum. Bana sifu bile yeter. Cidden beleş güzel oyunlar verdi epic games. Ben parayla alacaktım iyiki almamışım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı