Ücretsiz Epic Games 2 Ocak bedava oyunu Hell Let Loose

İnsanlar ne kadar memnuniyetsiz yahu. Adamlar bedava oyun veriyor kullanıcının cebinden 1 kuruş para çıkmıyor verdiğine sağ ol eyvallah diyeceklerine "bune ya kötü" diyorlar :d
Alıştırdılar beleş oyun vere vere o yüzden. İnsanoğlunun alışamayacağı bir şey yok en kötü şeye de en iyi şeye de alışır ve normal gelir.
Birini 40 gün taşı 41. Gün indir , bu beni indirdi der 40 gün taşıdı demez. O hesap.

Alıştırdılar beleş oyun vere vere o yüzden. İnsanoğlunun alışamayacağı bir şey yok en kötü şeye de en iyi şeye de alışır ve normal gelir.
Birini 40 gün taşı 41. Gün indir , bu beni indirdi der 40 gün taşıdı demez. O hesap.
haklısınız hocam düşünüp vermişler aslında vermek zorunda değiller.

Bu oyun Epic Games'te 2.000 TL, Steam'de 850 TL.

1735834815843.png

1735834847407.png

Epic artık yeni nesil oyunlarda tüm fiyat avantajını kaybediyor.

Evet, böylelikle de 2024 yıl sonu bedava serüveni tamamlanmış oldu. Bu defa evet, Hell Let Loose verilmesini beklemiyordum, bir parça hayal kırıklığı olmadı değil. Ama neticede 2000 TL'lik oyunu bedava vermişler, isteyenler de varmış konudan gördüğüm üzere ve ben de ekledim. Bedava vermesini hayal ettiğim oyunları da alacağım artık indirim bitmeden (GTA Trilogy Definitive Edition alır mıyım, bilmiyorum. Yani normalde karşıyım o üçlemeye ama başka stüdyo devralmış ve bayağı fix'ler yapmışlar diye duydum geçtiğimüz aylarda. Bunun dışında, aslında Epic'te indirimdeydi, o üçlemeyi de vermeyeceklerdi o yüzden ama ben de ıslak rüya göreyim dedim işte bir seferliğine. :D).

Neyse, dilerim herkesin almak istediği en az birkaç oyunu bedava ekleme şansı olmuştur bu süreçte.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı