Çözüldü 2 ön lisans aynı anda okunabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JamesSunderland

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda mevcut olarak ön lisans okuyorum ben bunun yanına 1 tane daha bölüm istiyorum ve o da 2 yıllık. İnternete yazdığımda 2 ön lisans okunmuyormuş. Peki uzaktan eğitim veya Online olarak okuma şansım da yok mu?

Çözüm
Aynı anda iki örgün ön lisans ya da lisans bölümü okuyamazsınız fakat bölümlerinizden birisi açık ya da uzaktan öğretim olursa olur. Örneğin şimdi örgün ön lisans bölümünde okuyorsunuz, tekrar bir ön lisans bölümü okumak istiyorsanız ya uzaktan öğretim ya da açık öğretim fakültesinden olmalı.
Aynı anda iki örgün ön lisans ya da lisans bölümü okuyamazsınız fakat bölümlerinizden birisi açık ya da uzaktan öğretim olursa olur. Örneğin şimdi örgün ön lisans bölümünde okuyorsunuz, tekrar bir ön lisans bölümü okumak istiyorsanız ya uzaktan öğretim ya da açık öğretim fakültesinden olmalı.

Çözüm
Teşekkürler

Aynı anda iki örgün ön lisans ya da lisans bölümü okuyamazsınız fakat bölümlerinizden birisi açık ya da uzaktan öğretim olursa olur.
İkisi de uzaktansa ne olur hocam?

Şuan birini iptal etmeye çalışıyorum ancak iptalin tarihi ile, kayıt olacağım öbür programın kayıt tarihinin çakışma riski var.

Sorun olsaydı belirtilirdi.
YKS yerleştirme sonuçları açıklanmadan önce bir İkinci Üniversite AÖF programına kaydoldum ancak sonra YKS sonucundan farklı bir üniversiteden hoş bir Uzaktan Eğitim bölümü çıktı. Umarım sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı