2.RAM’i takınca bilgisayarın mavi ekran vermesi

FlyLeaf34

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2014
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, aşağıdaki sisteme sahibim;
CPU: Ryzen 3 2200G.
RAM: 2X Vengeance 8 GB 3000MHz.
Anakart: MSI A320M-PRO.
Güç kaynağı: (Markasını hatırlayamadım) 650W 80+
Benim sorunum şu, bilgisayara ikinci RAM'i taktıktan sonra bilgisayar ara ara mavi ekran verip kapanmaya başladı ve hiçbir şekilde bu sorunu çözemedim. Bilgisayara temiz kurulum attım. BIOS’u güncelledim. Windows’u güncelledim. RAM'lerin ikisi de aynı. Bilgisayarı yeni topladığım için tozlanmanın da buna sebep açmayacağını düşünüyorum. Bu sorunla daha önce karşılaşmış ve çözmüş birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
 
Direkt olarak istem dosyanızda hata olduğunu düşünmeye başladım. Kurulum dosyasını nereden indirdiniz?

Şuradan, Media Creation Tool ile en güncel ISO dosyasını bilgisayarınıza indirip Rufus ile diskinize yazın:
Ardından temiz kurulum yapın. Sorun devam ederse veya herhangi bir sorun oluşursa, bildirin.

Bu minidump dosyalarını aldıktan sonra dediğiniz programları kullanarak temiz kurulum yaptım bu akşam sonuç aynı maalesef.
 
Sorunun sebebi çorba RAM kullanıyor olmanız olabilir o halde. Birisini çıkarın, sistemi tek modül RAM ile kullanın. Sonuçları yazarsınız.
 
RAM’

Sorunun sebebi çorba RAM kullanıyor olmanız olabilir o halde. Birisini çıkarın, sistemi tek modül RAM ile kullanın. Sonuçları yazars

Sorunun sebebi çorba RAM kullanıyor olmanız olabilir o halde. Birisini çıkarın, sistemi tek modül RAM ile kullanın. Sonuçları yazarsınız.

RAM'leri ayrı ayrı kullandığımda da mavi ekran hatası alıyorum maalesef.
 
Önceki sayfada söylenen her şeyi yaptınız mı? Yaptıysanız yine mavi ekran alırsanız yeni dosyaları atarsınız. Şu an ekleyebileceğim bir şey yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı