2. RAM'i taktım laptop açılmıyor

zeunizm

Centipat
Arkadaşlar laptop'a şu an takılı olan RAM'in aynısını aldım taktım. Laptop hiçbir şekilde açılmıyor yeni RAM'i çıkarttım yine açılmıyor. Şarja taktım şarj almıyor. Bilgisi olan lütfen acil yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptop'a şu an takılı olan RAM'in aynısını aldım taktım. Laptop hiçbir şekilde açılmıyor yeni RAM'i çıkarttım yine açılmıyor. Şarja taktım şarj almıyor. Bilgisi olan lütfen acil yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Hiç bir şekilde elektrik gelmiyorsa bilgisayarınıza sökerken devrelere zarar vermiş olabilirsiniz. Başka bir açıklaması yok verdiğiniz bilgiler ışığında.

Sökerken dikkatli bir şekilde davrandım önce bataryayı söktüm , 2.el bir Ram aldım benim Ram'im aynısı ama şimdi böyle bir sorun yaşıyorum.
Hiç bir şekilde elektrik gelmiyorsa bilgisayarınıza sökerken devrelere zarar vermiş olabilirsiniz. Başka bir açıklaması yok verdiğiniz bilgiler ışığında.
klenmiş olabilir yukarıdaki arkad
Statik elektrik yüklenmiş olabilir yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi. Boşaltmayı dene.
Bu konu hakkında bir bilgim yok açar mısın lütfen?

Sökerken dikkatli bir şekilde davrandım önce bataryayı söktüm , 2.el bir Ram aldım benim Ram'im aynısı ama şimdi böyle bir sorun yaşıyorum.

Bu konu hakkında bir bilgim yok açar mısın lütfen
Öncelikle basit bir yol olarak bataryanızı ve iki RAM'ınızı da tamamen çıkarıp tekrar takıp çalıştırmayı deneyin.

Biraz bekleyip tekrar deneyeceğim çalıştırmayı. Yeni RAM'i takmadan.
Şarj aletini taktığınızda Pil Şarj ışığının yanmadığına eminseniz. Elektronik bir sorun var demektir cihazınız da.
Öncelikle basit bir yol olarak bataryanızı ve iki RAM'ınızı da tamamen çıkarıp tekrar takıp çalıştırmayı deneyin.
Deniyorum hemen.

Büyük ihtimalle sökerken sıkıntı oldu çünkü leptop söküp takmaya gelmez kasa gibi kesinlikle değildir.
Laptop önemli bir sorun olmadıkça açılması doğru değildir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı