Epic Games 2 saatten fazla oynanan FIFA 23 iade edilebilir mi?

venom94

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2020
Mesajlar
1.015
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
350 TL para verdim ama PES 6 oynuyorum, daha güzel. 2 saati geçti oyun süresi ama 14 günü geçmedi. Epic iade alır mı? Beğenmedim oyunu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi bizim arkadaşa Dying Light 2 aldırdım çocuk beğenmedi ama 2 buçuk saat oynadı. İade etmeye çalışınca da şunu yazmış:Eki Görüntüle 1713639

Ve evet fotoğrafta görüldüğü gibi kabul edildi.

Bazı oyun yapımcıları bu duruma izin veriyor Steam ve Epic politikası dışına çıkabilen oyunlar var ama EA'nin oyunları onlardan değil EA bırakın yarım saati yarım saniye geçse iade almayın diye yazmıştır.
 
Valla bizim arkadaşa Dying Light 2 aldırdım çocuk beğenmedi ama 2 buçuk saat oynadı.İade etmeye çalışınca da şunu yazmış:Eki Görüntüle 1713639

ve evet fotoğrafta görüldüğü gibi kabul edildi.
Steam Offline bir şekilde oynanıldığında saat saymadığını unutmuş herhalde :D
Hem konuyu açan arkadaş Epic'den satın almış Steam'dan değil.
Arkadaşınızın iadesi de isabet olmuş. Parkur simülatörüne 174.50₺ vermek biraz garip. Muadilleri çok daha ucuz ve çok daha iyi. Yemin ederim 60 kuruşluk Inertia çok daha iyi. Bunu da ne zaman belirtsem forumda mesajların altına Hahaha veya Beğenmedim atıyorlar. Normie olmak zor bir şey olsa gerek. Bizzat ben de verdim, ama 2 saati geçince bazı istisnalarla iade edebileceğimizi unutup iade talebi oluşturmadım. Yapacak bir şey yok.
 

Geri
Yukarı