2 sene çalışmayla sayısalda derece yapılır mı?

Aylinm

Femtopat
Daha fazla  
Son 2 senede sayısal derece yapılır mı?
10. sınıfın sonundayım sayısal seçtim ailem dil okumamı istiyor düzenli bir calısma rutinim olmadıgı ıcın sayısal yapamazsın diyorlar okuldakı yabancı dil hocamda dil sec yatkınlıgın var diyor. Açıkçası dilim cok ıyı ama sayısala yatkınlıgımda var fakat lıseye gectıgımden berı adamakıllı ders calısmadım 9. sınıf yıne ıyıydı ama 10. sınıfta elıme kıtap surmemısımdır. Sizce son 2 senede duzenlı calısmayla derece yapılır mı? Bu konuda bilgisi deneyimi olanlar cevaplayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son sene çalışıp derece yapanlar bile var 2 sene uzun bir süreç elinden gelenin en iyisini yaparsan başarabileceğine inanıyorum.

10. sınıfın sonundayım sayısal seçtim ailem dil okumamı istiyor düzenli bir calısma rutinim olmadıgı ıcın sayısal yapamazsın diyorlar okuldakı yabancı dil hocamda dil sec yatkınlıgın var diyor. Açıkçası dilim cok ıyı ama sayısala yatkınlıgımda var fakat lıseye gectıgımden berı adamakıllı ders calısmadım 9. sınıf yıne ıyıydı ama 10. sınıfta elıme kıtap surmemısımdır. Sizce son 2 senede duzenlı calısmayla derece yapılır mı? Bu konuda bilgisi deneyimi olanlar cevaplayabilir mi?

1. bile olursun 2 sene çok uzun 1 senede bile derece yapılır.

İhtimallere yer yok yapmak isteyen çalışır yapar her şey disiplin ve süreklilik.

Rahat yapılır
Önemli olan tek kısım 10 yazı bos gecmemesi tyt o zaman bitirilir 11de konuların en yogun oldugu senede oturup tyt sosyal calısmıcaz herhalde deneme basıcaz 11e gecis anında farkında olmak lazım yks öprencisi olduğunu
Şunu da unutma rakiplerim 9dan valısmaya baslamadı gs lisesindekiler bile herkes gibi oh lgs biyti diye rehavete kapılıp 9da asılmadılar sevgiler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı