Kaiser Kayn
Hectopat
Daha fazla  

Belli bir hedef koyup kolay geldikçe tekrar/ağırlık arttırıp sadece son seti tükeniş yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Üst üste tükenişe gitmek tam verim almanıza engel olabilir.
Tükeniş gereksiz. Cepte 1 tekrar bırakman toparlanma açısından daha da iyi olur. Hem sonraki hareketler de daha az etkilenir.Hocam şöyle diyeyim beslenmem sağlam bulktayım 1,75 62 kiloyum ve 3 setten 2 sete düşünce ağırlıklar ve tekrarlarda artışlarımı görmeye başladım diğer hareketlerde de hep tükeniş yapıyorum.
11 set göğüs fazla olmuş. Bir de bunun üstüne her set tükeniş çok fazla. Ne zamandır spor yapıyorsun bilmiyorum ama yeterince deneyimin varsa bir antrenmanda efektif set sayısı 6-7 civarı ile sınırlı. Bunun ötesi hipertrofiye bir katkı sağlamayıp kas hasarı ve bitkinlik biriktiriyor.Merhaba kol ve omuz için bu antrenmanın içindeki hareketleri yapıyorum, her birini 2 set yapıp tükeniş yapıyorum, sizce doğru mu yaptığım?
Tükeniş gereksiz. Cepte 1 tekrar bırakman toparlanma açısından daha da iyi olur. Hem sonraki hareketler de daha az etkilenir.
11 set göğüs fazla olmuş. Bir de bunun üstüne her set tükeniş çok fazla. Ne zamandır spor yapıyorsun bilmiyorum ama yeterince deneyimin varsa bir antrenmanda efektif set sayısı 6-7 civarı ile sınırlı. Bunun ötesi hipertrofiye bir katkı sağlamayıp kas hasarı ve bitkinlik biriktiriyor.
Arka kolda da rope pushdown ve bar pushdown aynı şey. Long head odaklı bir hareket olarak pushdown, medial ve lateral head odaklı olarak da jm press, dips, overhead extension yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.