Her bölge için 1 set, yorulana kadar tekrar yapmak mantıklı mıdır?

Örneğin 1 kilo dambıl ile kollarımı kopana kadar tekrar yapsam, veya kelebek makinesini 10 kiloya alıp göğsüm patlayana kadar tekrar yapsam, yani bunu haftanın 7 günü denesem gelişme görür müyüm? Bununla ilgili hiçbir gönderi görmedim o da saçma olduğundan herhalde :D sizce bunu yapmak ne kadar mantıklı olur? (her bölgeyi çalıştırmayı düşünüyorum)

Ege fitnessın dediğine göre haftanın 7 günü çalışabilirsin ama 1 kg dumbell alıp sabaha kadar yapmak sana fayda sağlamaz yüksek kilo 10 15 tekrar yeterli olur.

Savunurum ama seninle uğraşacak vaktim yok dostum.

Savunabilseydin şunları yazana kadar savunurdun zaten. İlk başta yazdıklarımı çürütecek tek bir cümle yazmak bu kadar zor olmamalı😂 Kasları haftada 1 kereden fazla kez uyarmak için 6 gün spora gidip (Bunu upper/lower ya da FB ile 3-4 günde yapabilecekken) CNS bitkinliğini tavan yapıp motor ünite katılımını düşürmek süper bir fikirmiş 😀

Savunabilseydin şunları yazana kadar savunurdun zaten. İlk başta yazdıklarımı çürütecek tek bir cümle yazmak bu kadar zor olmamalı😂 kasları haftada 1 kereden fazla kez uyarmak için 6 gün spora gidip (bunu upper/lower ya da fb ile 3-4 günde yapabilecekken) cns bitkinliğini tavan yapıp motor ünite katılımını düşürmek süper bir fikirmiş 😀

Hocam harbi sıkıntılısın sen bak ciddi diyorum ne takıldın tamam doğru söylüyosun ya. Fb yi ben bulmuş olsam bu kadar savunmam. Normalde de bu kadar inatçıysan yakınlarına sabır diliyorum. İyi özellik ama fena tilt oldum antrenman odağıda gitti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı