2. sınavlar olur mu?

Bence olmaz 2.sinavlar.

İkinciler olmaz. Dayanamam ben buna. Vallahi okula da gitmem. Protesto ederim.

Sizce 2.sınavlar olur mu?1.sınavların olmasına 1.5 gün kaldı ve artık kaçış yok 😀.2.sınavların olması birçok öğrenci açısından kötü olur çünkü hem Online hem de daha zor. Dürüst olacağım 2 dönemden sonra konulardan pek bir şey anlamadım ve korkuyorum. 😃

Ben 1. dönem sınavları olmuştum kasım'da 17 Mart'ta 2. sınavlarım başlıyor(telafi değil).

Hocam hiçbirimiz kahin değiliz. Bu işlerde ne olacağı belli olmaz. Bir baktınız salgın yarın 4 5 katına çıktı komple ülkeyi kapattılar. Bir baktınız 3 4 gün sonra salgın bitti tüm okulları açtılar. Yarın bile salgının durumunun ne olacağını bilemeyiz.

Sizce 2.sınavlar olur mu?1.sınavların olmasına 1.5 gün kaldı ve artık kaçış yok 😀.2.sınavların olması birçok öğrenci açısından kötü olur çünkü hem Online hem de daha zor. Dürüst olacağım 2 dönemden sonra konulardan pek bir şey anlamadım ve korkuyorum. 😃
Bizim öğretmenlerimiz olacak dedi.

Bence okul en geç 1 ay sonra kapanır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı