Arkadaş çözdüğü kaynaklara göre 0 galiba. 3D, Orijinal nasıl çözsün?Dandik soru bankaları çözeceğine 3d vdd den konuyu öğren tyt için orjinal çöz ayt için orjinal bilgi sarmal ve barış çöz yeterli.
Fark ettiysen 3d vdd izlesin ve çözsün dedim. Sıfırdan her şeyiyle anlatıyor orda.Arkadaş çözdüğü kaynaklara göre 0 galiba. 3D, Orijinal nasıl çözsün?
Dediklerimi yaparsan fullersin sene sonunda. Ama atlamadan zıplamadan 3d tyt vdd ile başlayarak, konunu bitirdikten sonra direkt testlerini çözerek, günde 2 3 saat değil 5 6 saat çalışarak gideceksin.Evet 0'ım dediği gibi 2025 YKS'ye öyle hazırlanmaya çalıştığım için TYT 10 AYT 15 mat netim var
Evet 0'ım dediği gibi 2025 YKS'ye öyle hazırlanmaya çalıştığım için TYT 10 AYT 15 mat netim var.
3d vdd o kadar da temel değil.Fark ettiysen 3d vdd izlesin ve çözsün dedim. Sıfırdan her şeyiyle anlatıyor orda.
Nasıl temel değil kanka güldürme beni. Temel olması için toplamayı mı öğretmesi gerekiyor? 4 işlem biliyorsan başlayabilirsin.3d vdd o kadar da temel değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.