2 soru bankası nasıl bitirilir?

vesvese27

Femtopat
Daha fazla  
Mikroorjinal + toprak (matematik) beraber götürmek istiyorum ve geometrinin ilacı + toprak beraber istiyorum. Nasıl birlikte götürülüyor? Bu 4 kaynağı 2 ayda süpürüp zorlara geçmek istiyorum. Mezuna kalacağım.

Dandik soru bankaları çözeceğine 3d vdd den konuyu öğren tyt için orjinal çöz ayt için orjinal bilgi sarmal ve barış çöz yeterli.

Evet 0'ım dediği gibi 2025 YKS'ye öyle hazırlanmaya çalıştığım için TYT 10 AYT 15 mat netim var
Dediklerimi yaparsan fullersin sene sonunda. Ama atlamadan zıplamadan 3d tyt vdd ile başlayarak, konunu bitirdikten sonra direkt testlerini çözerek, günde 2 3 saat değil 5 6 saat çalışarak gideceksin.

Evet 0'ım dediği gibi 2025 YKS'ye öyle hazırlanmaya çalıştığım için TYT 10 AYT 15 mat netim var.

10 günde temel mat, 10 günde temel geo, gelişimine göre başka kitaplara bakabilirsin 10 günde temel matı çözmüştüm bayağı faydalı fakat çözümü yorucu oluyor sabır ve disiplini elden bırakmamak gerekiyor.

hocam şöyle birde 2026 yks sayacı bırakayım belki bakarsınız ( -10 fark olabilir)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı