2. SSD sıfırlama

Karamelli Pasta

Decapat
Daha fazla  
Kasalı bir bilgisayarım var ve 2. olarak bir SSD aldım bilgisayara format attım fakat 2. SSD hala dolu ne yapmam gerek? 2 SSD'yi de aynı anda format atamaz mıyım? Bu arada format atınca eski yüklü oyunların uygulamaların vs. logo izi kalıyor tamamen silmiyor olabilir mi?

Kasalı bir bilgisayarım var ve 2. olarak bir SSD aldım bilgisayara format attım fakat 2. SSD hala dolu ne yapmam gerek? 2 SSD'yi de aynı anda format atamaz mıyım? Bu arada format atınca eski yüklü oyunların uygulamaların vs. logo izi kalıyor tamamen silmiyor olabilir mi?
Kardeşim bu sadece bir fikir kesin çözüm değil: SSD'yi tak diğerini çıkar (2.sini tak) sonra onun içini komple boşalt klasörleri sil. Ama bu bir fikir. İşe yaramayabilir.

Temiz kurulum yaparken ikisini de biçimlendirebilirsin.

Hangisini formatlamak istiyorsun diye sormamıştı nereden oluyor tam olarak?

Kardeşim bu sadece bir fikir kesin çözüm değil: SSD'yi tak diğerini çıkar (2.sini tak) sonra onun içini komple boşalt klasörleri sil. Ama bu bir fikir. İşe yaramayabilir.

Windows kurulu olan SSD zaten sıfırlanıyor onu çıkarırsam Windows açılır mı ki.

Sen muhtemelen yüklü Windows üzerinden yaptığın için mevcut disk üzerinde işlemi yaptı. Bu şekilde yaparsan hangi diske kuracağını seçebilirsin.

Şöyle mi

Şimdi işaretledim yeni gördüm burayı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-07 190912.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-07 190912.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 35
Şöyle mi

Şimdi işaretledim yeni gördüm burayı.
Bunu bilmiyorum. Hiç bu şekilde yapmadım. Sana attığım konu linki bir flash disk kullanarak nasıl format atacağını anlatıyor. Bu şekilde yaptığında hangi diske Windows kuracağını seçebilir, diski bölebilir, diski biçimlendirebilirsin.

Senin denediğin şekilde işler nasıl işliyor hiçbir fikrim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı