2 SSD vs 1 SSD ve 1 HDD

MSI power supply calculator'a göre yeterliymiş tabii doğru mudur bilmem. Sistemi ucuzlatmak için 1 TB XPG m2 SSD kullanabilirsiniz. Fena olmaz.

MSI power supply calculator'a göre yeterliymiş tabii doğru mudur bilmem. Sistemi ucuzlatmak için 1 TB XPG m2 SSD kullanabilirsiniz. Fena olmaz.
Yanlış anlamayın, sadece meraktan soruyorum. Siz ya da bir dostunuz XPG ürün mü kullanıyor? Çünkü konunun başından beri onu öneriyorsunuz.

Yanlış anlamayın, sadece meraktan soruyorum. Siz ya da bir dostunuz XPG ürün mü kullanıyor? Çünkü konunun başından beri onu öneriyorsunuz.
Sanırım 5-6 sayfayı NVMe Sata diye diye geçirdik . Belirtmiştim fakat gene söyleyeyim XPG veya Adata kullanmıyorum fakat f/p ürünü olduğu için arkadaşıma aldırdım ve bende memnun oldum oda memnun oldu.

Sanırım 5-6 sayfayı NVMe Sata diye diye geçirdik . Belirtmiştim fakat gene söyleyeyim XPG veya Adata kullanmıyorum fakat f/p ürünü olduğu için arkadaşıma aldırdım ve bende memnun oldum oda memnun oldu.
Anladım. Eğer arkadaşınız hiçbir sıkıntı yaşamıyorsa fiyatına göre uygun bir SSD.
Gerçekten de sayfaları doldurduk

860 QVO'dan daha pahalı gordum. Yanlis mi baktım acaba? 600 Watt güç kaynağı yeter diyorsunuz yani?
XPG M.2 NVMe SX6000 elbette 860 QVO'dan daha üstün özelliklere sahip. Sanırım fark da 50-60 lira civarı.

860 QVO'dan daha pahalı gordum. Yanlis mi baktım acaba? 600 Watt güç kaynağı yeter diyorsunuz yani?
En ucuz QVO 860 1 TB 800 TL, Evo Plus m2 NVMe SSD ise 560 TL ikisinin toplamı 1350 TL ediyor.
En ucuzu değil ama en güvenilir XPG 1 TB SX8200 PRO 1119 TL. 256 GB için az performans almak değmez hem daha az para harcarsın belki o 200 TL ile thermaltake iris mouse almak isteyebilirsin .
Sence 1 TB daha az ama daha hızlı mi yapmalıyım?
Evet kesinlikle oyun için bunu yapmanız gerek HDD kullanmak artık hiç mantıklı değil ölü dosyalar bile SSD'lerde tutulmalı bence. Daha güvenli, daha hızlı.

Bu sisteme hdd yakışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…