2 SSD vs 1 SSD ve 1 HDD

Ne depolayacağına bağlı deli gibi oyun yüklerim bitirdiklerimi silmem falan dersen hdd al ama daha az şey depoliycaksan m2 ssd + ssd alabilirsin
Şahsen ben m2 ssd + ssd alıcam.

Ne depolayacağına bağlı deli gibi oyun yüklerim bitirdiklerimi silmem falan dersen hdd al ama daha az şey depoliycaksan m2 ssd + ssd alabilirsin
Şahsen ben m2 ssd + ssd alıcam.
Aslında yüksek yer kaplayan oyunları yükleyeceğim. Silmeyide düşünmüyorum. Ama sanki yüksek depolama alanına sahip SSD yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Mevcut sistemimi Mart ayında toplamıştım, 250GB tek SSD vardı. Dört ay boyunca para biriktirdim ve bugün, 500GB bir SSD daha ekledim. Dört ay kolay geçmedi ama SSD'nin hızı ve sessizliği varken bir daha gürültülü ve yavaş HDD'ye dönmeyi ben tercih etmem, karar sizin

Ben senin yerinde olsam 1 HDD ve 1 SSD alırdım.

Bende çift SSD yapmayı düşünüyorum sistemimi.

Bende çift SSD yapmayı düşünüyorum sistemimi.
512 GB NVMe m.2 SSD ve 512 GB Sata 3 ssd en ideali sanırım. Bütçeyi biraz arttırmamız gerekti ve bende arkadaşıma topladığım kasada bu tarz bir tercih yapacağım. Size de öneririm silmeyi düşünmemenize rağmen 1-2 sene götürecektir. Alınan notebook'larda da her zaman hafıza ön plandadır fakat çoğu kişi o hafızayı dolduramadığı için hiçbir faydası bulunmamaktadır. 1 TB oyun yüklemek için yeter de artar bile tabii yüklediğiniz oyunların tamamı 100-200 GB boyutunda olmayacaksa.

Samsung MZ-76Q1T0BW 1TB 860 QVO SSD Disk ve Samsung 250GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD alsam nasıl olur?

Anakart: MSI MEG X570 GODLIKE

İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X

RAM: Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Ram CMW16GX4M2C3000C15. Eğer aralarındaki fiyat farkı çok değilse; Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16.

Ekran Kartı: AMD RX 5700 XT

SSD: Samsung 860 QVO 1TB

HDD: WD Blue 1TB 7200RPM (WD10EZEX)

Kasa: RGB istiyorsan, Cooler Master MB511 RGB. Düz renk istiyorsan Cooler Master MB511 Red.

PSU: High Power 850W 80+ Gold 14cm Fanlı Tam Modüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…