2 SSD vs 1 SSD ve 1 HDD

Biraz daha ucuz olsa SSD'ler daha yüksek depolama alanına sahip olanları almak isterdim.

Sistemimi değiştirmek istemiyorum aslında. Sadece depolama alanında çift SSD'li bir tavsiye istemiştim. PSU 600 W yetmez mi?

Geleceğe yönelik bir PSU alman daha iyi olur. 12v kanalından net olarak 850W veriyor. AMD GPU'nun TDP değeri yüksek. Söylediğim PSU'yu al, kafan rahat olsun. 1 senedir kendim de kullanıyorum. 14cm fan var. Tam modüler. Japon kapasitör ve akıllı fan sistemi var. Şiddetle tavsiye ederim. Fiyatı çok makul. Bir kere alırsın, uzun süre kullanırsın.

Crucial kullanıyorum. Çok güzel ürünler üretiyorlar. Kalitesiz değil yani. Siz bu iki bir seçeneği değerlendirin.
Crucial olabilir fakat NVMe m2 SSD'leri yok sanırım Samsung, XPG daha yüksek performansa sahip. 500 MB performans m2 SSD'lerde iyi bir değer değil NVMe değil zaten NVMe olmayan m2 ssd olmasa da olur benim için.

Parça parça farklı sitelerden toplarsam daha ucuza getirebilirim diye düşünüyorum. Ama öyle yaparsamda bir sıkıntım var, bilgisayar sistemini içine monte edecek sağlam birisi lazım olur.[emoji19]

SSD olarak senin önerin ne olurdu?
Seçtiğiniz SSD'ler gayet iyi bence hiç vazgeçmeyin sadece sata 3 konusunda apacer'ada bakın. Rehberlere gözatarak çok kolay bir şekilde sistemi toplayabilirsiniz evinizde sadece tornavida felan gerekebilir onu da zaten satın alabilirsiniz pek pahalı değiller montajı başkasına yaptırıp ona para vermekten iyidir en azından evinizde küçük kalıcı bir alet çantası olur :D.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı