2 tane M.2 SSD var ancak 1 tanesi gözükmüyor

aahqt47763

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Aygıt yöneticisinde 2 tane gözüküyor. Disk yönetiminde 1 tane gözüküyor, ayrılmamış olarak gözüken yok. BIOS'a girip baktım orada da 2 tane var yani kafayı yemek üzereyim.

Aygıt yöneticisinde 2 tane gözüküyor. Disk yönetiminde 1 tane gözüküyor, ayrılmamış olarak gözüken yok. BIOS'a girip baktım orada da 2 tane var yani kafayı yemek üzereyim.
arama yerine diskpart yazıp aç ve list disk yazarak resim atabilir misin

arama yerine diskpart yazıp aç ve list disk yazarak resim atabilir misin
1695759527841.png

Evet 2 tane gözüküyordu yani başka ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olursan çok sevinirim gerçekten servisten yeni geldi tekrar göndermek istemiyorum.
Maalesef sanırım geri göndermen gerekiyor. bendede olmuştu HDD yi söküp çöpe attım. Taşınabilir HDD aldım idare ediyorum.

İlgili M.2 SSD'yi tak çıkar yapabilir misiniz? Veya PSU'yu tamamen kapatıp biraz bekletin sistemi sonrasında tekrardan çalıştırın, öyle de olmazsa BIOS pilini bir süre çıkartın ve tekrar takın ben. Ben böyle şeylerle çözebilmiştim bu sorunu.

Maalesef sanırım geri göndermen gerekiyor. bendede olmuştu HDD yi söküp çöpe attım. Taşınabilir HDD aldım idare ediyorum.
Yerlerini değiştirdiğim halde görmüyor şaka gibi ya. Sözde parça değiştireceklerdi bilgisayarıda sıfırlamışlar. O yüzden oldu zaten sıfırlanınca gözükmüyo.

İlgili M.2 SSD'yi tak çıkar yapabilir misiniz? Veya PSU'yu tamamen kapatıp biraz bekletin sistemi sonrasında tekrardan çalıştırın, öyle de olmazsa BIOS pilini bir süre çıkartın ve tekrar takın ben. Ben böyle şeylerle çözebilmiştim bu sorunu.
Yerlerini değiştirdiğim halde böyle yapıyor. BIOS pili anakart ekran kartının takılı olduğu hizada sökemem.

Birşey fark ettim 1 tanesi böyle 1 tanesi böyle.
1695763932441.png

1695763940174.png

Bir tanesinde cihazı devre dışı bırak tuşu aktif değil ama aktif gözüküyor anlamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı