2 tane reklam engelleyici kullanmak zararlı mı?

SytxPng

Hectopat
Selam. Normalde uzun zamandır reklam engelleyici olarak uBlock Origin kullanıyordum. Fakat son günlerde YouTube'da reklam görmeye başladığım için bir de AdGuard kullanmaya başladım. İki tane reklam engelleyicinin bir zararı olur mu? Daha fazla kaynak tüketimi, yavaş site yüklenmeleri, yavaş çalışma gibi herhangi bir sorun yaratır mı?

Selam. Normalde uzun zamandır reklam engelleyici olarak uBlock Origin kullanıyordum. Fakat son günlerde YouTube'da reklam görmeye başladığım için bir de AdGuard kullanmaya başladım. İki tane reklam engelleyicinin bir zararı olur mu? Daha fazla kaynak tüketimi, yavaş site yüklenmeleri, yavaş çalışma gibi herhangi bir sorun yaratır mı?
Kaynak kullanımı artabilir.

1 tane kullan gerek yok zaten 2 taneye.
uBlock Origin bana yetiyor.

Zararsız fakat iki tane kullanmak mantıksız. Kaynak kullanımı bir tık daha artabilir. uBlock Origin yeterli ve güzel. Ara sıra hata yaşıyor olabilirsiniz, düzelir.

Ben sadece AdGuard kullanıyorum, her türlü reklamları engelliyor. 1 tanesi fazlasıyla yeterli. Çok da zararı olmaz 2 tane kullanmanın. Ancak kaynak kullanımı gereksiz artmış olur.

İki tane reklam engelleyicinin bir zararı olur mu?
Gereksiz.
Normalde uzun zamandır reklam engelleyici olarak uBlock Origin kullanıyordum. Fakat son günlerde YouTube'da reklam görmeye başladığım için...
Çözümün burada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı