2 TB desktop HDD vs 3TB güvenlik HDD

Barracuda sağlam bir kumar. Belli bir zamandan sonra çıkanlarda ciddi problemler var. Zaten SMR bir disk. Eğer merak eden olursa neden kötü bir depolama birimi olduğunu detaylıca anlatabilirim. Çokça sorun çıkartıyor.
Hocam zaten bu bütçede çoğu disk SMR oluyor o konuda yapacak bir şey yok.

Barracuda sağlam bir kumar. Belli bir zamandan sonra çıkanlarda ciddi problemler var. Zaten SMR bir disk. Eğer merak eden olursa neden kötü bir depolama birimi olduğunu detaylıca anlatabilirim. Çokça sorun çıkartıyor.

Hocam bunun 2 modeli var sitede, WD30PURz ve WD30PURx var, bunların farkı ne olabilir? İnternette araştırdım da bir şey bulamadım.

Ne demek istiyor pek anlamadım.
1724695697744.png

*Note: Units with more heads may exist, given the output of WD's online warranty checker, and (for the *EVRX and *PURX models) the conspicuous "6/5" head count in this manual.
Note: Units with model numbers not containing "PURZ" are sold and/or supported by entities that aren't WD. Units with model numbers containing "EJRX" are supported by WD only within mainland China.

Son düzenleme:
Hocam zaten bu bütçede çoğu disk SMR oluyor o konuda yapacak bir şey yok.

Hocam bunun 2 modeli var sitede, WD30PURz ve WD30PURx var, bunların farkı ne olabilir? İnternette araştırdım da bir şey bulamadım.

Ne demek istiyor pek anlamadım.
Eki Görüntüle 2294971
WD30PURZ daha yeni çıkan yanılmıyorsam. Yukarıdaki yazıya bakıyorum şimdi.

WD30PURZ daha yeni çıkan yanılmıyorsam. Yukarıdaki yazıya bakıyorum şimdi.

Teşekkürler hocam;
WD30PURZ satın aldım, 2022 oct tarihli ürün geldi, şimdilik bir sıkıntı yok, ses sorunu falan da yok, sentinel ile de kontrol ettim sağlık %100, çalışma zamanı 0. 1800 lira civarı tuttu kargoyla beraber, piyasa fiyatının 500 tl altına almış oldum

Teşekkürler hocam;
WD30PURZ satın aldım, 2022 oct tarihli ürün geldi, şimdilik bir sıkıntı yok, ses sorunu falan da yok, sentinel ile de kontrol ettim sağlık %100, çalışma zamanı 0. 1800 lira civarı tuttu kargoyla beraber, piyasa fiyatının 500 tl altına almış oldum
Hayırlı olsun hocam. Güzel disk, çok uzun süreler götürür sizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı