Golden.Nyks
Hectopat
Hocam zaten bu bütçede çoğu disk SMR oluyor o konuda yapacak bir şey yok.Barracuda sağlam bir kumar. Belli bir zamandan sonra çıkanlarda ciddi problemler var. Zaten SMR bir disk. Eğer merak eden olursa neden kötü bir depolama birimi olduğunu detaylıca anlatabilirim. Çokça sorun çıkartıyor.
Barracuda sağlam bir kumar. Belli bir zamandan sonra çıkanlarda ciddi problemler var. Zaten SMR bir disk. Eğer merak eden olursa neden kötü bir depolama birimi olduğunu detaylıca anlatabilirim. Çokça sorun çıkartıyor.
Hocam bunun 2 modeli var sitede, WD30PURz ve WD30PURx var, bunların farkı ne olabilir? İnternette araştırdım da bir şey bulamadım.
Western Digital 3.5" 3 TB Purple WD30PURX SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk fiyatları
Western Digital 3.5" 3 TB Purple WD30PURX SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk fiyatları Toptan güvenlik kamerası harddisk güvenlik sistemleri toptan satışı fiyatları bayi fiyatı
www.guvenlikbayii.com
Western Digital 3.5" 3 TB Purple WD30PURZ SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk fiyatları
Western Digital 3.5" 3 TB Purple WD30PURZ SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk fiyatları Toptan güvenlik kamerası harddisk güvenlik sistemleri toptan satışı fiyatları bayi fiyatı
www.guvenlikbayii.com
Ne demek istiyor pek anlamadım.
*Note: Units with more heads may exist, given the output of WD's online warranty checker, and (for the *EVRX and *PURX models) the conspicuous "6/5" head count in this manual.
Note: Units with model numbers not containing "PURZ" are sold and/or supported by entities that aren't WD. Units with model numbers containing "EJRX" are supported by WD only within mainland China.
Son düzenleme: