Daha fazla
Aynı hard disk, aynı satıcıda Amazon'da daha ucuz.
Evet görür. M.2 SSD daha hızlı ama SATA SSD'nin yetmediği veya açmadığı bir oyun yok diye biliyorum aradaki farkı çoğu oyunda hissetmezsiniz bile. M.2'de fark göreceğiniz tek oyun Dead Space Remake sanırım. Optimizasyon kötü olduğu için arka plandaki yüklenmeler esnasında FPS düşüyor o oyunda.M.2 SSD'ye sığmayan oyunları bu diske kuracağım. İş görür mü?
Bu arada sisteminize şimdi baktım M.2 480GB sadece. Eğer işletim sistemini programları falan baştan kurmaya üşenmiyorsanız direkt onu yükseltebilirsiniz. Fiyat farkı çok az.M.2 SSD'ye sığmayan oyunları bu diske kuracağım. İş görür mü?
HDD'yi değiştirip SSD kurmaktan mı bahsediyorsunuz?Bu arada sisteminize şimdi baktım M.2 480GB sadece. Eğer işletim sistemini programları falan baştan kurmaya üşenmiyorsanız direkt onu yükseltebilirsiniz. Fiyat farkı çok az.
M.2 SSD'nizi değiştirmekten bahsediyorum. O dursun, ekstra SSD lazım diyorsanız üsttekini alın geçin.HDD'yi değiştirip SSD kurmaktan mı bahsediyorsunuz?
M.2 SSD'nizi değiştirmekten bahsediyorum. O dursun, ekstra SSD lazım diyorsanız üsttekini alın geçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.