2 Uzun bip sesi ne anlama geliyor?

onur518

Hectopat
İyi günler, Ekran kartımın girişleri dvi ve hdmi çıkışlarına sahip ama monitörüm sadece vga desteği var bu yüzden vga to hdmi aparatı aldım ve taktım 2 uzun bip sesi geliyor. Farklı bir ekran kartı denedim (Palit 7100 gs) bunda çalışıyor. Anakartın kendi vga ve hdmi girişini denedim ama sonuç halen 2 uzun bip sesi ve görntü halen gelmiyor.

Sistemim:
İşlemci: İntel Xeon X3440
Anakart: İntel DH55TC 1156 Pin
Ram: Kingston 4GB 1333Mhz
Ekran Kartı: Zotac GTX 760 OC.
Görüntü gelen Ekran Kartı: Palit 7100GS
PSU: 800W +80plus Bronze Güçlendirilmiş (775 pin anakart ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım 1156 ile de öyle)
Soğutucu: 6 boru bakır Snowman

Buarada Anakartımın driveri yok İntel tarafından driver linki kaldırılmış. 2015'te durdurmuşlar

Hiç de düzgün bir kaynak değilmiş. Daha herhangi bir anakart için olduğunu bile belirtmemişler. Sizi ve mesajınızı beğenenleri tebrik ediyorum. Bir de o mesajı ileride lazım olunca bakmak için kaydedenleri.

Mesela buraya bakalım. 2 kıs abip sesi disket ya da CD/DVD hatasıymış. Ama o kişi size gelse RAM'im bozuk diyecek.

Dıger ekran kartında olduğuna göre sıkıntı ekran kartının girişinde olabilir. Zorlama yaptın mı? Yanı kablo takarken.
hayır sakin şekilde yereştirdim ama yarın veya bugün tekrar ekran kartını teste götüreceğim belki dediğiniz gibi aparatta bir sıkıntı vardır. Youtube videolarındaki aynı aparatı aldım çünkü 30 TL olanlardan

Hiç de düzgün bir kaynak değilmiş. Daha herhangi bir anakart için olduğunu bile belirtmemişler. Sizi ve mesajınızı beğenenleri tebrik ediyorum. Bir de o mesajı ileride lazım olunca bakmak için kaydedenleri.

Mesela buraya bakalım. 2 kıs abip sesi disket ya da CD/DVD hatasıymış. Ama o kişi size gelse RAM'im bozuk diyecek.
Kanka maşallah teker teker her markaya özel mi yazalım. Bu bir laptop / desktop firması fakat işler toplama PC'de değişir. Adamlar kendine özel ses kombinasyonu dizayn etmiş olabilir. (Böyle bir şey çok düşük ihtimal de olsa)

Kanka maşallah teker teker her markaya özel mi yazalım?
Aynen öyle. Adamlar boşuna kullanım kılavuzu hazırlamıyorlar değil mi? Toplanıp bir tane hazırlayıp ahan buna bakın diyebilirlerdi. Uzatmanın anlamı yok. Kendine özel dizayn diye bir şey de yok. Nasıl her anakart üzerindeki her parça tamamen aynı değilse bu tip durumlar da da açılır kılavuza bakılır. Hatalı olduğunuzu kabul etmek çok zor değil.
Senin düşüncenle öksüren herkesin aynı ilacı alması gerekiyor. Buna kabul diyorsan eyvallah.

Aynen öyle. Adamlar boşuna kullanım kılavuzu hazırlamıyorlar değil mi? Toplanıp bir tane hazırlayıp ahan buna bakın diyebilirlerdi. Uzatmanın anlamı yok. Kendine özel dizayn diye bir şey de yok. Nasıl her anakart üzerindeki her parça tamamen aynı değilse bu tip durumlar da da açılır kılavuza bakılır. Hatalı olduğunuzu kabul etmek çok zor değil.
Senin düşüncenle öksüren herkesin aynı ilacı alması gerekiyor. Buna kabul diyorsan eyvallah.
Senin mantığına göre bir anakart A hatası için 2 kısa çıkarırsa bir diğer anakart A hatası için 2 uzun 1 kısa bip çıkarır. Bu sesler genel seslerdir.

Az önce attığım linke bakmadın mı sen? 2 kısa bip için senin attığın ile orada yazan arasındaki farkı idrak edemiyor musun? Sence genel mi?
Bak bu konuya ne yazıyor. Bazı özel firmalara farklı alt başlık açılmış. Şimdi idrak ettin mi? Önyargılı olma.

Eğer PC bir markaya ait olsa seninki geçerli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı